ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικη εορτή από τους τροφίμους του Γηροκομείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. | | | |
Χριστουγεννιάτικη εορτή από τους τροφίμους του Γηροκομείου Άργους
Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου μας σήμερα, οργάνωσαν μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή για να πουν οι ίδιοι τα κάλαντα, αφού οι μαθητές των σχολείων μας δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας. 
Στην εκκλησία μας, όλοι όσοι από τους τρόφιμους μας μπορούσαν, συγκεντρώθηκαν για να τραγουδήσουν όλοι μαζί τα κάλαντα των Χριστουγέννων. 
Ξεκίνησαν τραγουδώντας πρώτα τα κάλαντα στην Παναγία και στον Αγιάννη τον Ρώσσο, για να τους παρακαλέσουν να χαρίσουν ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες από τον covid-19, και δύναμη και υγεία στο ιατρικό και στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της πατρίδας μας. 
Τα κάλαντα είπαν και τις ευχές τους για καλές γιορτές έδωσαν στους: - Δήμαρχο Άργους και Μυκηναίων κ. Καμπόσο Δημήτριο, για την αμέριστη και αδιάλειπτη συνεισφορά και συμπαράσταση του Δήμου μας στο έργο του ιδρύματος - Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Μαλτέζο Ιωάννη, για την έμπρακτη αγάπη του προς τους τρόφιμους μας - Πρόεδρο του ιδρύματος μας κ. Αγγελόπουλο Δημήτριο, για την συνεχή και πολυετή του συνεισφορά και προσφορά στο Γηροκομείο μας - Στην Διευθύντρια μας και στους εργαζομένους του Ιδρύματος μας, οι οποίοι με πολλή αγάπη και φιλότιμο εργάζονται για μια καλύτερη οικογενειακή διαβίωση των τροφίμων μας - Σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους Αργείτες και όχι μόνο, που με τα δώρα τους που μας προσφέρουν σε χρήματα και είδη από το περίσσευμά τους μας συγκινούν ιδιαιτέρως 
Τέλος, όλοι μας λέμε χρόνια πολλά για τις Άγιες αυτές ημέρες, στα εγγόνια μας και στα παιδιά μας και σε όλους τους οικείους μας. Είμαστε καλά και τους στέλνουμε την αγάπη και τα φιλιά μας, αφού εσείς απαγορεύεται λόγω του κορονοιού να έρθετε να σας δούμε! 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ