ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Συνεχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας

Συνεχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας
Στην προσπάθειά να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τους ασθενείς και τις ευπαθείς ομάδες ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» συνεχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα, για τους ανθρώπους αυτούς που παλεύουν με τη ασθένεια αλλά και με τη φτώχεια. 

Ενόψει των Χριστουγέννων και εν μέσω καραντίνας οι ανάγκες είναι περισσότερες όπως κι ο αριθμός των πασχόντων και ευπαθών ατόμων. Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται σε όλους μας, ελπίζοντας ότι, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του. 

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στα γραφεία του συλλόγου μας, στη Γούναρη 47, στο Άργος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση στο τηλ: 6943772088

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα:

• Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ντοματοχυμό, Τυποποιημένα τσουρέκια, αλεύρι, είδη πρωινού, αλάτι, πιπέρι, ξύδι κ.α.
• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες κ.α.)
• Είδη οικιακής χρήσης όπως αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων κ.α.
• Χαρτικά όπως χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες κ.α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ