ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Πρώτο το Ναύπλιο στις προτάσεις του Euronews για διακοπές το 2021

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. | | | |
Πρώτο το Ναύπλιο στις προτάσεις του Euronews για διακοπές το 2021
Ελλάδα, προτείνει για διακοπές στους αναγνώστες του 2021, το site του euronews. Σε δημοσίευμα με τίτλο “21 μεγάλες ελληνικές ταξιδιωτικές ιδέες για το 2021” επισημαίνει πως η Ελλάδα “είναι γεμάτη με δυνατότητες που ξεπερνούν τις κλασικές διακοπές στη θάλασσα και τον ήλιο”.

Όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα “με εκατοντάδες νησιά και βουνά σε αφθονία, σχεδόν οπουδήποτε τα σημεία πυξίδας στην Ελλάδα θα σας αποκαλύψουν δελεαστικούς χώρους για χαλάρωση, περιπέτεια και οτιδήποτε άλλο”.

Το δημοσίευμα αναφέρεται σε “μυστικές γωνιές” της χώρας, που αξίζει να επισκεφθεί ο ταξιδιώτης.
Οι λόγοι για διακοπές στην Ελλάδα, το 2021

Μεταξύ άλλων στους 21 λόγους για διακοπές στην Ελλάδα αναφέρονται:

-Λόγω επανάστασης (200 χρόνια από την επανάσταση του 1821) και προτείνει το γραφικό Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας και το μικρό νησί των Σπετσών λόγω της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας.

-Οινοτουρισμός στην Ελλάδα, με πάνω από 1300 οινοποιεία και 33 περιοχές με καθεστώς ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης). Η Σαντορίνη φημίζεται για το ασσύρτικο κρασί της.

-Επισκεφτείτε και τις δύο Ακροπόλεις. Ο λόγος για την διάσημη Ακρόπολη των Αθηνών καθώς και την Ακροκόρινθο, που βρίσκεται πάνω από τα ερείπια της αρχαίας πόλης-κράτους της Κορίνθου.

-Εξερευνήστε μερικά “μυστικά” ερείπια. Και προτείνει τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού, ο οποίος περιλαμβάνει μερικές συναρπαστικές οχυρώσεις των πρώτων Αθηναίων, καθώς και μνημειακά ταφικά γλυπτά. Καθώς και τον Πειραιά που έχει και κάποια καταπληκτικά «μυστικά» αρχαία μνημεία.

-Εξερευνήστε την Αττική. Η περιοχή της Αττικής, μια τεράστια ορεινή χερσόνησος που εκτείνεται στο Αιγαίο Πέλαγος, είναι πιο γνωστή ως η τοποθεσία της Αθήνας, αλλά υπάρχουν πολλά να εξερευνήσετε παρά η πρωτεύουσα.

-Ανάμεσα στο λαμπερό νότιο προάστιο της Γλυφάδας και τον εμβληματικό ναό του Ποσειδώνα στο ακρωτήριο Σούνιο βρίσκεται η Ριβιέρα της Αθήνας, μια τεράστια έκταση ακτών με μικρές παραθεριστικές πόλεις και παραλίες.

Πηγή: euronews
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ