ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Εγγραφές - Υποτροφίες Μαθητών σχολικού έτους 2021-2022

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. | | | |
ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Εγγραφές - Υποτροφίες Μαθητών σχολικού έτους 2021-2022
Αγαπητοί γονείς και μαθητές, 

η εγγραφή ενός νέου μαθητή στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ αποτελεί σημαντικό γεγονός και η διαδικασία που ακολουθείται χαρακτηρίζεται ως παιδαγωγικά άρτια.

Στην διαδικασία υποδοχής και γνωριμίας νέων μαθητών εμπλέκονται οι Γονείς, οι Μαθητές και το Σχολείο. Η διαδικασία αυτή αποβλέπει όχι μόνο στο να γνωρίσουμε τους μαθητές και τους γονείς που υποδεχόμαστε, αλλά και οι τελευταίοι να ανιχνεύσουν και να αποδεχτούν τις αρχές, τις αξίες, την οργάνωση και τους στόχους του Νέου Σχολείου. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα αρχίσει μια συνεργασία χρόνων και θα οικοδομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην οικογένεια και το Νέο Σχολείο.

Μέσα σ΄ αυτά τα πλαίσια, το Νέο Σχολείο συνεχίζει το θεσμό των ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ για το σχολικό έτος 2021-22 προωθώντας την αριστεία αλλά και τη γενικότερη συμμετοχή στην προσπάθεια, απευθυνόμενη σε μεγάλο αριθμό μαθητών της Αργολίδας. Για τους όρους και τις προϋποθέσεις των Υποτροφιών θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση και σύμφωνη με το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αγαπητοί γονείς, οι εξελίξεις που σημειώθηκαν τους προηγούμενους μήνες διαφοροποίησαν την καθημερινότητά μας, τη ζωή μας, τις σχέσεις μας θέτοντας μια σοβαρή πρόκληση. Μια πρόκληση που οι καθηγητές του Νέου Σχολείου με υπερπροσπάθειες αντιμετώπισαν συνεχίζοντας τη διαδικασία της εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας τρόπους διδασκαλίας με πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η διδασκαλία εξ αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται σ΄ όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου του Νέου Σχολείου με απόλυτη επιτυχία συμμετοχής και αλληλεπίδρασης των μαθητών με τους καθηγητές τους.

Ο μικρός αριθμός μαθητών ανά τάξη και το οικογενειακό περιβάλλον του Νέου Σχολείου, επιτρέπουν στον διδάσκοντα να επιτελέσει επιτυχημένα το διδακτικό και το παιδαγωγικό του έργο προς όφελος του μαθητή. Το μαθησιακό κλίμα που επικρατεί στις αίθουσες, συντείνει σε άριστα μαθησιακά αποτελέσματα αλλά και στην ανάδειξη των ικανοτήτων του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Επίσης, οι μαθητές λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος από την πλευρά των καθηγητών, νιώθουν ασφάλεια στο περιβάλλον του σχολείου και βελτιώνουν τα ταλέντα τους, την αυτοεικόνα και αυτοπεποίθησή τους. Οι πλούσιες εξωδιδακτικές δραστηριότητες στη διάρκεια της σχολικής μέρας βοηθούν στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του μαθητή αλλά και στα θετικά στοιχεία που θα τον συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις εγγραφές στο Νέο Σχολείο επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο του σχολείου 2751062720 και ώρες 8:30 – 14:00.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας παρακάτω και να τα αποστείλετε στο info@new-school.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Όνομα :
Επώνυμο :
Τηλ. Οικίας :
Κινητό :
e-mail :

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ