ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Οι θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριο του κόμματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 μ.μ. | | |
Οι θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριο του κόμματος
Με τον «Ριζοσπάστη του Σαβ/κου» 30-31 Γενάρη θα κυκλοφορήσει το πρώτο κείμενο των θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριο.

Το πρώτο αυτό κείμενο έχει θέμα: «Ο απολογισμός και τα συμπεράσματα από τη δράση της ΚΕ και όλου του κόμματος από 20ο στο 21ο Συνέδριο – Το κόμμα ως καθοδηγητής του επαναστατικού εργατικού κινήματος, της κοινωνικής συμμαχίας στην πάλη για τον Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό».

Θα ακολουθήσει το δεύτερο κείμενο, με τον «Ριζοσπάστη του Σαβ/κου» 6-7 Φλεβάρη με θέμα: «Η σημερινή διεθνής πραγματικότητα και το πολιτικό – στρατιωτικό πλαίσιο του σύγχρονου κόσμου. Η κατάσταση στο Διεθνές Κομμουνιστικό Κίνημα και η δράση του ΚΚΕ. Οι εκτιμήσεις του ΚΚΕ γα τις εξελίξεις στην εγχώρια οικονομία και στο πολιτικό σύστημα της χώρας».

Το τρίτο κείμενο των θέσεων που θα δημοσιευτεί στον «Ριζοσπάστη του Σαβ/κου» 13-14 Φλεβάρη, έχει ως θέμα: «Η ταξική διάρθρωση της ελληνικής κοινωνίας, η κατάσταση της εργατικής τάξης σήμερα, η πορεία του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, η προώθηση της κοινωνικής συμμαχίας και η παρέμβαση του ΚΚΕ».

Η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ καλεί τους όλους τους εργαζόμενους, τους ανθρώπους των λαϊκών οικογενειών, τους νέους και τις νέες, που προβληματίζονται, που ψάχνουν να βρουν τη διέξοδο στην βαρβαρότητα που ζούμε, να έρθουν σε επαφή με τις θέσεις του ΚΚΕ. Το περιεχόμενο τους είναι άρρηκτα δεμένο με τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και οι βιοπαλαιστές αγρότες καθώς και οι οικογένειές τους . Γιατί οι Θέσεις δίνουν συνολική απάντηση για τη βαρβαρότητα στην οποία ζουν. Διαφωτίζουν τις αιτίες και τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης και κυρίως τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ, το δρόμο που πρέπει να χαράξει η εργατική τάξη με τους συμμάχους της.

Ο «Ριζοσπάστης του Σαββατοκύριακου» με το κείμενο των Θέσεων θα διακινείται και από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Αργολίδα.

ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ 

ΝΟΥΣ – ΚΑΡΔΙΑ – ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 

ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ – ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ