ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Χειροποίητες κάρτες με ευχές σε ασθενείς με κορωνοϊό από νοσηλευόμενα παιδιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:31:00 μ.μ. | | | |
Χειροποίητες κάρτες με ευχές σε ασθενείς με κορωνοϊό από νοσηλευόμενα παιδιά
Χειροποίητες ευχετήριες κάρτες προσέφεραν νοσηλευόμενα παιδιά ως δώρο σε ασθενείς με κορονοϊό που πέρασαν τις φετινές γιορτές στις κλινικές, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έχοντας δίπλα τους το προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Με την ευχή το 2021 να έχουν υγεία, η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και το νοσηλευτικό προσωπικό των κλινικών Covid-19, μοίρασαν στους ασθενείς με λοίμωξη από τον νέο κορονοϊό τις ευχετήριες κάρτες των μικρών ασθενών της Β΄ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ και της Δ' Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ.

«Σας εύχομαι περαστικά. Δύναμη και υπομονή σε εσάς και τους γιατρούς σας. Το 2021 θα είναι διαφορετικό και καλύτερο. Εύχομαι να πάρετε αγκαλιά τους αγαπημένους σας πολύ γρήγορα», ευχήθηκε με την κάρτα της η Μελίνα.

«Γειά σας. Με λένε Γιώργο. Εύχομαι να αναρρώσετε γρήγορα. Καλές γιορτές. Να πάτε σπίτι σας και να τρώτε πολλά γλυκά. Είστε πολύ δυνατοί», έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αυθορμητισμό ο Γιώργος.

«Γειά σας. Εύχομαι να γίνετε σύντομα καλά. Να μην ξαναπάθετε κάτι τέτοιο και να είστε ευτυχισμένοι», ήταν το μήνυμα της Σόνιας, συνοδευόμενο από ζωγραφιές με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη και αρκετά πολύχρωμα μπαλόνια.

«Να έχετε υγεία και να επιστρέψετε γρήγορα στα σπίτια σας», έγραψε με αγάπη η Ευρυδίκη και στόλισε την κάρτα με γιορτινές χειροτεχνίες.

«Η ιδέα ξεκίνησε από μέλη των κλινικών μας και η ανταπόκριση των μικρών ασθενών ήταν συγκινητική. Οι μικροί μαχητές, επιστρατεύοντας τη δημιουργικότητά τους με τη βοήθεια των γονέων τους, κατασκεύασαν με αγάπη ευχετήριες εορταστικές κάρτες για τους ασθενείς που νοσηλεύονται στις κλινικές Covid-19. Θέλοντας να δώσουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας, ευχήθηκαν με τα χειροτεχνήματά τους γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς. Με την αθωότητα και την ανιδιοτελή αγάπη τους, τα παιδιά έστειλαν όλη τη θετική τους ενέργεια στους συνανθρώπους μας που προσβλήθηκαν από τον νέο κορονοϊό, οι οποίοι δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και συγκίνηση το αισιόδοξο μήνυμα των μικρών μας ασθενών», αναφέρει η προϊσταμένη της Β΄ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ Ανθή Παπανικολούδη.

Πηγή: amna.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ