ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Σοβαρά ερωτήματα για την ακριβή εικόνα των κρουσμάτων και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 μ.μ. | | |
Σοβαρά ερωτήματα για την ακριβή εικόνα των κρουσμάτων και στην Αργολίδα
Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν για την ακριβή εικόνα των κρουσμάτων καθώς πλέον είναι σαφές πως ανακοινώνονται ετεροχρονισμένα με αποτελεσμα να δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα, στην εικόνα που εχουν οι ειδικοί όταν παίρνουν τις αποφάσεις, αλλά ακόμα και στις τοπικές κοινωνίες όπως στην Αργολίδα, που οι κάτοικοι βλέπουν μικρό αριθμό κρουσμάτων να ανακοινώνεται και από την άλλη να επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα.

Από την στιγμή που επιβλήθηκαν τα νέα περιοριστικά μέτρα στην Αργολίδα το ερώτημα που κυριαρχεί στον κόσμο και στα social media είναι γιατί "σκληρό lockdown" αφού η Αργολίδα δεν έχει τόσα πολλά κρούσματα. Και την απάντηση δεν μπορεί να την δώσει κανείς γιατι κανείς δεν έχει σαφή εικόνα σε πραγματικό χρόνο για τα κρούσματα. 

Ακόμα και οι δήμαρχοι που λαμβάνουν ένα non paper κάθε Δευτέρα, αυτό αφορά κρούσματα της προηγούμενης εβδομάδας. Τα στοιχεία σε πραγματικό χρόνο τα έχει μόνο ο ΕΟΔΥ και έτσι όπως συνέβη και στην Αργολίδα οι τοπικοί άρχοντες ήρθαν αντιμέτωποι με μια απόφαση την οποία δικαιολογούν ως προληπτική!!!   

Χθες, η κυβέρνηση ανακοίνωσε αυστηρά περιοριστικά μέτρα, μεταξύ άλλων και στην Αργολίδα ενώ καταγράφονταν μόλις 3 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο και συνολικά 13 τις τελευταίες τέσσερις ημέρες (σήμερα ανακοινώθηκαν 11).

Άγνωστο παραμένει εάν κρύβονται αυξημένα νούμερα κρουσμάτων.

Δείτε παρακάτω την αναφορά που έγινε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN:
Κατεπείγουσα έρευνα από την εισαγγελία Κοζάνης

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι όσων έλεγαν ότι η ετεροχρονισμένη δήλωση κρουσμάτων στην Κοζάνη δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN για τις καταγγελίες αλλά και την κατεπείγουσα έρευνα από την εισαγγελία για την περίπτωση της Κοζάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ