ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Καλλιάνος: Χιόνια και πολικό ψύχος τις επόμενες μέρες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:08:00 μ.μ. | | |
Καλλιάνος: Χιόνια και πολικό ψύχος τις επόμενες μέρες (βίντεο)
Οι βροχοπτώσεις που… τάραξαν πολλές περιοχές της χώρας την Τρίτη, 12.01.2021, προκαλώντας πολλά προβλήματα, ετοιμάζονται να φύγουν. Ο καιρός, ωστόσο, έχει… κι άλλα χειμωνιάτικα σχέδια από την προσεχή Πέμπτη με χιόνια και πολύ κρύο.

Όπως ανέφερε σχετικά στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, από το βράδυ της Πέμπτης, 14.01.2021, ο καιρός μας… ετοιμάζει χιόνια στην βόρεια Ελλάδα αλλά ακόμα και στα πεδινά της Μακεδονίας και της Θράκης.

Χιόνια περιμένουμε και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, ενώ από την Παρασκευή, 15.01.2021, το ψύχος αναμένεται να γίνει αισθητό και στα κεντρικά και νότια.

Πιθανό είναι να χιονίσει ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αττικής την Παρασκευή το πρωί, ενώ το ίδιο περιμένουμε και στα νησιά του βόρειου και βορειοανατολικού Αιγαίου. Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά με θερμοκρασίες -16 βαθμών Κελσίου στα βόρεια της Ελλάδας και στους -7 στα κεντρικά και νότια ορεινά.

Τις επόμενες ώρες, θα βρέχει σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ περιμένουμε και τοπικές καταιγίδες στην Αττική και στα νησιά.

Η σημερινή κακοκαιρία, λοιπόν, φεύγει αλλά από αύριο το βράδυ θα έχουμε τις πρώτες χιονοπτώσεις σε Δυτική και Ανατολική Μακεδονία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ