ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Τι ζητάει το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. | | | |
Τι ζητάει το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων
Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε το άνοιγμα των σχολείων, χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα μέτρο εδώ και 10 μήνες για την ασφαλή λειτουργία τους. Επιμένει στον εμπαιγμό μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών, αφού αρνείται πεισματικά να ικανοποιήσει τα αιτήματα, που από την πρώτη στιγμή διατύπωσε και διεκδίκησε το μαθητικό, γονεϊκό και εργατικό-λαϊκό κίνημα.

Όσο η εκπαίδευση, η υγεία και το μέλλον των παιδιών μας αντιμετωπίζεται σαν κόστος, όσο δεν εξασφαλίζεται δημόσια, δωρεάν καθολικά για όλα τα παιδιά, οι εργαζόμενοι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για τη μόρφωση που δικαιούνται τα παιδιά μας.

Δεν θέλουμε άλλη μια χαμένη σχολική χρονιά. Μέσα από το συνδικάτο μας, εντείνουμε τη δράση μας για ανοιχτά και ασφαλή σχολεία!

Απαιτούμε ΤΩΡΑ:

· Να αραιώσουν οι μαθητές στις τάξεις. 15 μαθητές ανά Τμήμα.

· Να δημιουργηθούν νέες σχολικές αίθουσες και να αξιοποιηθούν ήδη υπάρχουσες. Σχολικά κτίρια που καλύπτουν τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες.

· Να γίνονται δωρεάν, μαζικά και επαναλαμβανόμενα test Covid-19 στα σχολεία. Να συνταγογραφείται το test Covid-19 και να είναι δωρεάν.

· Να ενισχυθεί το προσωπικό καθαριότητας ώστε να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα σχολεία.

· Να γίνουν όλες οι απαραίτητες προσλήψεις εκπαιδευτικών. Αρχές Γενάρη και ακόμα υπάρχουν εκατοντάδες εκπαιδευτικά κενά.

· Να χορηγούνται δωρεάν όλα τα Μέσα Ατομικής Προστασίας στα σχολεία.

· Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ουσιαστική λειτουργία με όλο το αναγκαίο προσωπικό στα Ειδικά Σχολεία.





Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ