ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Αυτοί απαρτίζουν την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | | |
Αυτοί απαρτίζουν την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αργολίδας
Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συγκροτήθηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα οι επιτροπές ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων στις 5 Π.Ε.

Η απόφαση του περιφερειάρχη και τη σύνθεση των επιτροπών ανά Π.Ε.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 

Συγκροτούμε την Επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας για αθλητικές εγκαταστάσεις κατηγορίας Γ1, Γ2, Ε2 και ΣΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ορίζουμε τα μέλη της ανα περιφερειακή ενότητα ως εξής: 

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

1) Σκουρέλο Γεώργιο, κλάδου ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό Β΄, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας ως Πρόεδρο της Επιτροπής, με νόμιμη αναπληρώτρια την Κακίση Ιωάννα, ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό Β΄. 

2) Βασιλική Τζαβέλλα, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α΄ Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης ως Γραμματέας με αναπληρώτρια την Σιαφάκα Βασιλική κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων με βαθμό Α΄ υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας. 

3) Βέργαδο Νικόλαο, Επικουρικό ιατρό Ορθοπεδικής στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”, με αναπληρωματικό μέλος τον Μπρούσαλη Θεόδωρο, ιατρό, Επιμελητή Α΄ Παθολογίας στο ίδιο νοσοκομείο. 

4) Πλαντζά Αθανάσιο, Αντ/χο Π.Υ Τρίπολης με αναπληρωτές τον Ζαραβίνο Απόστολο πυραγό και τον Αγγελόπουλο Χρήστο Ανθ/γο της Π.Υ Τρίπολης. 

5) Κατραλή Βασίλειο, Α/Α΄ Διοικητή Α.Τ. Τρίπολης, με αναπληρωτή τον Υ/Β΄ Κοκκώνη Γεώργιο Α.Τ. Τρίπολης. Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Παραλίου Άστρους ο Σκαρπέλος Λάμπρο, Σημαιοφόρος Λιμεναρχείου Παραλίου Άστρους με αναπληρωτή τον Δράτσα Στέργιο, Σημαιοφόρος του ιδίου Λιμεναρχείου και για την περιοχή δικαιοδοσίας Λεωνιδίου ο Γολεγός Δημήτριος, Σημαιοφόρος Λιμεναρχείου Λεωνιδίου με αναπληρωτή τον Κρεμμυδά Αντώνιο Ανθυπασπιστή του ιδίου Λιμεναρχείου. 

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 1) Κατσαφάρα Δήμητρα, κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Πολιτικών, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, Π.Ε. Αργολίδας, ως πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Κοτσοβού Γεωργία-Φαίδρα κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Αρχιτεκτόνων, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης. 

2) Σεραφείμ Μαγδαληνή του κλάδου ΔΕ Πληροφορικής ως Γραμματέα με αναπληρώτρια την Φιλιππουπολίτη Αικατερίνη του κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού. 

3) Καπετάνιο Κων/νο Επ/γός, Πυραγό Π.Υ. Άργους με αναπληρώτρια την Καρτσώλη Αικατερίνη, πυραγός στην Π.Υ. Ναυπλίου. 

4) Ιωάννη Σκλήρη, Γενικός Ιατρός του ΕΣΥ στο Π.Ι. Δρεπάνου, δεν υπήρξε η δυνατότητα να ορισθεί αναπληρωματικό μέλος από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας. 

 5) Δεμοίρου Αρετή, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Διοικητή του Α.Τ. Άργους-Μυκηνών με αναπληρωτή τον Μπεκιάρη Γεώργιο Αστυνόμο Α΄Διοικητή Α.Τ. Ναυπλίου. Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Ναυπλίου, ο Πατούρας Στέφανος Υποπλοίαρχος Λιμεναρχείου Ναυπλίου με αναπληρωτή τον Κωνσταντόπουλο Νικόλαο Ανθυποπλοίαρχο του ιδίου Λιμεναρχείου και για την περιοχή δικαιοδοσίας Αρχαίας Επιδαύρου ο Ζυγούρης Μάρκος, Σημαιοφόρος Λιμεναρχείου Αρχαίας Επιδαύρου με αναπληρωτή τον Κυριάκη Θεόδωρο, Σημαιοφόρο του ιδίου Λιμεναρχείου. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 

1) Πλειώτα Άγγελο, κλάδου ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λακωνίας, με νόμιμο αναπληρωτή τον Κολλιάκο Άγγελο ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό της ίδιας Διεύθυνσης. 

2) Κρητικού Σοφία, κλάδου ΤΕ Μαιών, Υπάλληλος Τμήματος Φαρμάκων & Φαρμακείων και με παράλληλα στο Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΠΕ Λακωνίας ως Γραμματέα με τον Μανιατάκο Βασίλειο ΤΕ Εποπτών Υγείας, υπάλληλος Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου ΠΕ Λακωνίας. 

3) Σκρέκα Ιωάννη Υποπυραγό της Π.Υ. Ν. Λακωνίας με νόμιμο αναπληρωτή του τον Αγρανιώτη Ζαχαρία, Υποπυραγό στην ίδια Π.Υ. 

4) Μουζόπουλο Γεώργιο, ιατρό Επιμελητή Α΄Ορθοπαιδικής στη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας με αναπληρωτή του τον Νιάρχο Παναγιώτη Επιμελητή Β΄ Αναισθησιολογίας στο ίδιο Νοσοκομείο και για την περιοχή δικαιοδοσίας Μολάων ο Παπαπαύλος Ευάγγελος, Επικουρικό ιατρό Ορθοπεδικής στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, με αναπληρωτή τον Μακρή Ευάγγελο, επικουρικό ιατρό ειδικότητας Ορθοπεδικής στην ίδια Νοσηλευτική Μονάδα και τον 

5) Ντέρο Αθανάσιο, Υπαστυνόμο Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, με αναπληρωτή τον Νικόλαρο Ευστράτιο Υπαστυνόμο Α΄του ιδίου Α.Τ. Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Γυθείου η Καρατζιά Μαρία, Ανθυποπλοίαρχος στο Λιμεναρχείο Γυθείου με αναπληρώτρια την Αναστασοπούλου Αικατερίνη Ανθυποπλοίαρχο του ιδίου Λιμεναρχείου και για την περιοχή δικαιοδοσίας Νεάπολης, ο Μοτσάκος Θεόδωρος, Αντιπλοίαρχος, Προϊστάμενο του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών με αναπληρώτρια την Χριστοφοράκη Βασιλική, Πλωτάρχη του ιδίου Λιμεναρχείου. 

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

1) Γιαννόπουλο Θεόδωρο, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών έργων Π.Ε. Μεσσηνίας, με αναπληρωτή τον Αδαμόπουλο Κωνσταντίνο, ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης. 

2) Γαβρίλη Γεωργία του κλάδου ΠΕ Φυσικής Αγωγής με βαθμό Α΄ως Γραμματέα και νόμιμο αναπληρωτή του τον Μαυρέα Αντώνιο του κλάδου ΥΕ Επιμελητών με βαθμό Β΄. 

3) Κωτσάκη Νικόλαο, ιατρό με ειδικότητα Ορθοπεδικής της Νοσοκομειακής Μονάδας Καλαμάτας με αναπληρωτή του τον Στάθη Παναγιώτη, ιατρό με ειδικότητα Ορθοπεδικής της ίδιας Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας και για την περιοχή δικαιοδοσίας Κυπαρισσίας τον Νταβέλη Σωτήριο, Επιμελητή Α΄ ειδικότητας Ορθοπεδικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με αναπληρωτή του τον Φωτεινόπουλο Ευάγγελο Επιμελητή Β΄ειδικότητας Ορθοπεδικής στο ίδιο Νοσοκομείο. 

4) Τσιγαρά Ηλία, Πυραγό Π.Υ. Καλαμάτας, με αναπληρωτή τον Κυρίτση Ιωάννη, υποπυραγό της ιδίας Π.Υ. 

5) Νάκη Παναγιώτη Α΄Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Μεσσηνίας, με αναπληρωτή τον Ροϊδη Δημήτριο, Αστυνομικό Υποδιευθυντή (Β΄υπ/ντής) της ιδίας Υπηρεσίας. Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Καλαμάτας ο Υποπλοίαρχος Λιμεναρχείου Καλαμάτας, Παγάνης Ιωάννης, με αναπληρώτρια την Ανθυποπλοίαρχο Κουρέτα Κανέλλα. Για την περιοχή δικαιοδοσίας Πύλου, ο Ανθυποπλοίαρχος Λιμεναρχείου Πύλου Ψώνης Κων/νος, με αναπληρωτή τον Ανθυπασπιστή Χαραλαμπόπουλο Χαράλαμπο. 

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 

1) Τυρλή Κωνσταντίνο, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Κορινθίας, ως πρόεδρο της Επιτροπής, με αναπληρωτή τον Βλάσση Μιχαήλ, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης. 

2) Μαρδίκη Παρασκευή του κλάδου ΔΕ Διοικητικών – Γραμματέων με βαθμό Γ΄ υπάλληλος του τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Κορινθίας ως Γραμματέα με αναπληρωτή τον Μασούρη Αναστάσιο του κλάδου ΠΕ Κοινωνιολόγων μς βαθμό Α΄ υπάλληλο του ίδιου τμήματος 

3) Αδρακτά Σωτήριο, ιατρό, Δ/ντή Ορθοπεδικής κλινικής Γ.Ν. Κορίνθου, με αναπληρωτή τον Καλύβα Λάμπρο, ιατρό, Δ/ντή Ορθοπεδικής κλινικής του ίδιου Νοσοκομείου. 

4) Γεροβασίλη Βασίλειο, Πυραγό Π.Υ. Κορίνθου, με αναπληρωτή τον Βασιλόπουλο Χρήστο, υποπυραγό Π.Υ Κορινθίας. 

5) Τουμπανάκη Δημήτριο Δημητρίου Ευάγγελο, Α/Α Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, με αναπληρωτή τον Τσίτο Δημήτριο, Υ/Α Αστυνομικού τμήματος Κορίνθου. Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Κορίνθου, ο Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, Πλωτάρχης του Λιμεναρχείου Κορίνθου, με αναπληρωτή τον Χρόνη Δημήτριο, Ανθυποπλοίαρχο του ιδίου Λιμεναρχείου. Για την περιοχή δικαιοδοσίας Κιάτου ο Κορωναίος Παρασκευάς, Ανθυπασπιστής του Λιμεναρχείου Κιάτου με αναπληρωτή τον Πλατή Κωνσταντίνο, Ανθυπασπιστή του ιδίου Λιμεναρχείου. Για την περιοχή δικαιοδοσίας Ισθμίων ο Λιώσης Κωνσταντίνος, Υποπλοίαρχος Λ/Τα Ισθμίων με αναπληρωτή τον Κόκκινο Κυριάκο, Υποπλοίαρχο του ιδίου Λιμεναρχείου.

ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

Οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα των επιτροπών ελέγχου καταλληλότητας ορίζονται αναλυτικά στο άρθρο 6 του Ν.4479/2017 (ΦΕΚ Α΄94/29-06-2017) σύμφωνα με το οποίο προστίθεται το άρθρο 56Γ στο Ν.2725/1999 Περί Επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων, παράγραφο 2. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ