ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Αργολίδα: Υψηλές θερμοκρασίες με αφρικανική σκόνη (πρόγνωση για την Δευτέρα)

Αργολίδα: Υψηλές θερμοκρασίες με αφρικανική σκόνη (πρόγνωση για την Δευτέρα)
Τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Γρήγορα στα δυτικά και τα κεντρικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. 

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται να σημειωθούν στην κεντρική και νότια χώρα συμπεριλαμβανομένης και της Αργολίδας όπου το Σάββατο ο υδράργυρος πλησίασε τους 23 βαθμούς σε Άργος και Κρανίδι. 
Αργολίδα: Υψηλές θερμοκρασίες με αφρικανική σκόνη (πρόγνωση για την Δευτέρα)

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-01-2021

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και βαθμιαία τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. 

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, οι συγκεντρώσεις της οποίας θα είναι αυξημένες στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα δυτικά αναμένεται βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα κεντρικά και τα νότια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ