ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Γ.Γκιόλας: Η τακτική του “βλέποντας και κάνοντας" οδηγεί την κυβέρνηση από το ένα ατόπημα στο άλλο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 π.μ. | |
Γ.Γκιόλας: Η τακτική του “βλέποντας και κάνοντας» οδηγεί την κυβέρνηση από το ένα ατόπημα στο άλλο (βίντεο)
Μιλώντας χτες στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας κατέκρινε την Κυβέρνηση της ΝΔ για σωρεία λαθών στη διαχείριση της πανδημίας.

• Ελλιπέστατος αριθμός εμβολιασμών. Οι αρχικές ειρωνείες για την πρόταση Αλέξη Τσίπρα, περί αντιμετώπισης των εμβολίων ως δημόσιο αγαθό, μετετράπησαν σε εκκωφαντική σιωπή μετά την ευρεία αποδοχή και ψήφιση από το Ευρωπαικό Συμβούλιο και την παράλληλη απόρριψη της πρότασης του Κ. Μητσοτάκη για Πιστοποιητικό εμβολιασμού.

• Μεγαλειώδης συγκέντρωση και κατακραυγή από την Πανεπιστημιακή κοινότητα του χουντικής έμπνευσης νομοσχεδίου για Αστυνόμευση των ΑΕΙ. Πεφωτισμένοι ηγέτες της παραδοσιακής Δεξιάς, δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν τολμήσει να φέρουν προς ψήφιση παρόμοια νομοσχέδια. Αντίδραση ακόμη και από τα συνδικαλιστικά όργανα της Αστυνομίας.

• Η υπόσχεση του Πρωθυπουργού για μείωση του τέλους επιτηδεύματος κατά 30%, παραμένει ανεκπλήρωτη. Οι επαγγελματίες που είδαν πέρυσι τα εισοδήματά τους να καταρρέουν, περιμένουν να κρατήσει την υπόσχεσή του.

• Αδιανόητο να επιχορηγείται η AEGEAN με τόσα πολλά και κρατικά χρήματα και να μην δεσμεύεται για πλήρη κατοχύρωση των θέσεων εργασίας. Αντ’ αυτού, υπάρχουν απολύσεις. Εκτός από τις μεγάλες επιχειρήσεις υπάρχουν και οι «αόρατοι» χιλιάδες άνεργοι και οικονομικά αδύναμοι συνάνθρωποί μας, που δεν ενισχύονται οικονομικά , αντιθέτως τους έκοψαν το στοιχειώδες Εισόδημα Αλληλεγγύης για δύο χρονιές και παλεύουν για την επιβίωση.

Δείτε την παρέμβαση του Γ. Γκιόλα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ