ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ψυγείο ο κάμπος της Αργολίδας για μια ακόμα νύχτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. | | |
Ψυγείο ο κάμπος της Αργολίδας για μια ακόμα νύχτα
Με χαμηλές, υπό του μηδενός θερμοκρασίες, κύλησε και η νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στον κάμπο της Αργολίδας.

Η θερμοκρασία τις περισσότερες ώρες της νύχτας διατηρήθηκε στους -1 με -2 φτάνοντας και ακόμα και τους -3 για λίγο, σύμφωνα με τον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό της ΕΜΥ στο Άργος.
Σαν σήμερα στις 29/1/1969 είχαμε ελάχιστη θερμοκρασία -1,1°C στον Πειραιά. Το 1987 επικράτησαν πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με 28°C στο Λεωνίδιο και 27°C στο Άργος.

Νεφώσεις σήμερα Παρασκευή 


Στα δυτικά, από το απόγευμα στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Από το βράδυ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, όμως τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ειδικότερα, στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατα διαστήματα πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για το Σάββατο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά το πρωί και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι το απόγευμα, σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. 

Ο καιρός θα βελτιωθεί γρήγορα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και από αργά το απόγευμα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ