ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Δεν κλείνουν Δημοτικά - Νηπιαγωγεία στην Αργολίδα παρά το σκληρό lockdown (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. | | | | |
Δεν κλείνουν Δημοτικά - Νηπιαγωγεία τα σχολεία στην Αργολίδα παρά το σκληρό lockdown
Παρά το lockdown που ξεκινάει το πρωί της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου στην Αργολίδα, τα σχολεία (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) θα παραμείνουν ανοικτά (τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας)

Οι οδηγίες που δίνονται στις οικογένειες είναι:

-αν στην οικογένεια υπάρχει άτομο που νοσεί ή το ίδιο το παιδί, τότε ο μαθητής θα παραμείνει στο σπίτι και παράλληλα οφείλει η οικογένεια να ενημερώσει τον ΕΟΔΥ.

Γενικότερα οφείλουν όλοι να τηρούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (αποστάσεις, χρήση μάσκας, σχολαστικός καθαρισμός των χεριών, εξαερισμός χώρων κλπ)

Τι είπε ο Βασίλης Κικίλιας

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, το «παρών» έδωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στις περιοχές με το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια:

«Σήμερα διενεργήθηκαν 35.000 τεστ. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Επιτροπή, ο μέσος όρος των τελευταίων 7 ημερών είναι 657 κρούσματα την ημέρα και ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 46 έτη. Εδώ και 15 ημέρες παρουσιάζεται αύξηση στις ηλικίες 35-55 έτη. Μας προβληματίζουν αυτά τα στοιχεία.

Τα περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους παρουσιάζονται στη Δυτική Αττική, τη Βοιωτία, τη Λέσβο, την Κάλυμνο, τη Ροδόπη, την Αργολίδα και τη Χαλκιδική. Η προσοχή μας στην Αττική, που είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή ενότητα.

Η κάλυψη στις ΜΕΘ μειώνεται και συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ