ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Plaisiobots: Το μπαστούνι με υπερδυνάμεις που χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | | |
Plaisiobots: Η Ελλάδα κατέκτησε για πρώτη φορά χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής! (βίντεο)
Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στο διαγωνισμό με θέμα "Robot: The Future Transportation". 


Η χαρά και η υπερηφάνεια είναι τεράστια, καθώς έπειτα από εντατικές προπονήσεις για 1 χρόνο, η ομάδα κατασκεύασε το "Buddy the Cane", ένα ρομποτικό μπαστούνι που απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης. Συγχαρητήρια Ίριδα, Βασιλική, Αλκιβιάδη και Χρίστο! 

Με την καθοδήγηση της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας μας στη Ρομποτική, Διάνα Βουτυράκου & Ιάσονα Σόμογλου, κατακτήσανε την κορυφή! Ο Co-CEO , Κώστας Γεράρδος, έχοντας το όραμα για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα κατακτήσει τον κόσμο της ρομποτικής, δήλωσε: " Η Ελλάδα μπορεί να γράφει ιστορία, τα παιδιά μας είναι εξίσου ταλαντούχα, αν όχι πιο ταλαντούχα από τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου, και η παιδεία μας μπορεί και οφείλει να αλλάξει. Τα παιδιά μπορούν, αρκεί να τους δέιξουμε τον δρόμο".

Συγχαρητήρια ΠτΔ στην ομάδα Plaisiobots για το χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συγχαίρει τα παιδιά της ομάδας ρομποτικής Plaisiobots και την προπονήτριά τους για το χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής στη Ν. Κορέα.

Ειδικότερα αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας ρομποτικής Plaisiobots Ι. Αγγελοπούλου, Β. Ιλιάδη, Α. Κωτσικόπουλο και Χ. Ρεντζή, στην προπονήτρια Δ. Βουτυράκου και τον βοηθό της Ι. Σόμογλου, για το χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής στη Ν. Κορέα. Μας κάνετε περήφανους!».

Πηγή φωτογραφίας youtube.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ