ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Ναυπλιέων: Ακόμη ένα μεγάλο έργο αθλητικών εγκαταστάσεων εντάχθηκε στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ύψους 1.004.065€

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:41:00 μ.μ. | | | |
Στην ουσία είναι δύο έργα που θα αναβαθμίσουν την αθλητική κοινότητα αλλά και θα ξυπνήσουν μνήμες σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο, αφού περιμένουν να ξαναγεννηθεί και να ζήσει στιγμές του παρελθόντος ένα γήπεδο που όλοι έχουν αναμνήσεις απ’ αυτό.

Όπως λοιπόν έχετε καταλάβει όλοι, το ένα υποέργο θα είναι το γήπεδο στο «Νταμάρι» προϋπολογισμού 504.065,03€ και το δεύτερο επίσης πάρα πολύ σημαντικό υποέργο, θα είναι οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Ναυπλίου, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση Πυλώνων Φωτισμού Ευρωπαϊκών προδιαγραφών για να μπορούν να διεξαχθούν αγώνες τις βραδινές ώρες, προϋπολογισμού ύψους 500.000,00€.

Οι 600.000,00€ θα προέρχονται από το ΠΔΕ του Υπουργείου Εσωτερικών και οι 404.065,04 από ιδίους πόρους του Δήμου Ναυπλιέων.

Η αθόρυβη αλλά σκληρή δουλειά της Δημοτικής Αρχής φέρνει αποτελέσματα, με το προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου σε ότι έχει να κάνει με την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών να κερδίζεται.

Δελτίο τύπου 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ