ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

17 εκατ. ευρώ περισσότερα από το Άργος πήραν επιχειρήσεις στο Ναύπλιο με την επιστρεπτέα προκαταβολή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. | | | |
17 εκατ. ευρώ περισσότερα από το Άργος πήραν επιχειρήσεις στο Ναύπλιο με την επιστρεπτέα προκαταβολή
Το Υπουργείο Οικονομικών, για λόγους ενημέρωσης και πλήρους διαφάνειας, κοινοποιεί αναλυτικά στοιχεία που αφορούν τους 5 πρώτους κύκλους του χρηματοδοτικού εργαλείου στήριξης της ρευστότητας των επιχειρήσεων, της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Ειδικότερα, στα στοιχεία που παρατίθενται, αποτυπώνονται αναλυτικά, ανά Δ.Ο.Υ., το ύψος των χρηματοδοτήσεων που έχουν χορηγηθεί και ο αριθμός των δικαιούχων οι οποίοι τις έλαβαν, σε κάθε κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ξεχωριστά, αλλά και αθροιστικά στους 5 πρώτους κύκλους.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, από το επιτυχημένο αυτό εργαλείο, μέχρι σήμερα έχουν ενισχυθεί με 6,8 δισ. ευρώ συνολικά 544.591 μοναδιαίοι Α.Φ.Μ., που αντιστοιχούν κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Όσον αφορά την Αργολίδα στην Δ.Ο.Υ. Άργους κατατέθηκαν συνολικά 2638 αιτήσεις με το συνολικό ύψος να φθάνει τα 17.420.997 ευρώ, ενώ στη ΔΟΥ Ναυπλίου - Ερμιονίδας κατατέθηκαν συνολικά 3648 και το συνολικό ποσόν έφθασε στα34.629.470 ευρώ. 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα ποσά και τις αιτήσεις για τις ΔΟΥ Άργους και Ναυπλίου - Ερμιονίδας:
Αναλυτικά τα στοιχεία για όλη την Ελλάδα εδώ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ