ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Σκληρή απάντηση του Αλέξ. Τσιλογιάννη στον Β. Μπιμπή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:24:00 π.μ. | | |
Σκληρή απάντηση του Αλέξ. Τσιλογιάννη στον Β. Μπιμπή
Στο Δημοτικό συμβούλιο της 9ης Φεβρουαρίου 2021 , το οποίο παρακολουθήσαμε ζωντανά διαδικτυακά προτρέπουμε ακόμη και σήμερα να το δουν όσοι δεν το έχουν παρακολουθήσει, για να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα , να κρίνουν τις θέσεις των Δημοτικών παρατάξεων στα θέματα που το απασχόλησαν, να δουν τα ψέματα και τις αερομπουρδολογίες του Δημάρχου, αλλά κυρίως να είναι σωστά ενημερωμένοι. 

Στα θέματα του Δ/Σ ήταν και η παραλαβή πορίσματος των ορκωτών ελεγκτών για το διαχειριστικό έλεγχο των ΝΠΔΔ Σχολικών επιτροπών. Πράγματι αποτυπώνει εικόνα ελλείμματος 176.000€ για τα έτη 2011 έως και 2016.

Ο Κ. Μπιμπής ( ως μέντορας της Δημοτικής παράταξης ''ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ '' και του Δημάρχου ) ανέλαβε το ρόλο του λασπά , ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα και δεν είναι η πρώτη φορά .

Κε Μπιμπή το 2002 και το 2006 εσύ και το σινάφι σου δεν μιλάγατε για ελλείμματα στο Δήμο και προκαλέσατε διαχειριστικό έλεγχο από το Υπουργείο Οικονομικών με εντολή του Κ. Εισαγγελέα ?

Εσείς …. δεν είσαστε δημοτικός σύμβουλος όταν παρελήφθη το πόρισμα συνοδευμένο από δικαστική απόφαση ότι δεν προέκυψε κανένα στοιχείο για παραπομπή από τον έλεγχο?

Ζητήσατε ποτέ δημόσια συγνώμη για την ταλαιπωρία μου, της οικογένειάς μου και των συνεργατών μου?

Όλα στο βωμό των εκλογών λοιπόν, αυτή είναι η ιδεολογία σας,μέχρι εκεί φτάνει η ηθική σας.

Σήμερα βρισκόμαστε πάλι σε μια περίπτωση ελλείμματος που αφορά τις Σχολικές Επιτροπές.

Δεν καταφέρατε ποτέ να μάθετε τι είναι έλλειμμα και τι υπεξαίρεση?

Έχετε βρεθεί πολλές φορές σε περιπτώσεις ελλειμμάτων κατά καιρούς σε διάφορα νομικά πρόσωπα του Δήμου μας, και μάλιστα σε ένα ήσασταν και μάρτυρας υπεράσπισης του αντιδίκου- αποδείχθηκε σε κανένα υπεξαίρεση?

Διευκολύνει μάλλον να συσκοτίζεται και να θολώνετε την εικόνα στη σκέψη των συμπολιτών μας για να τους ξεγελάσετε και στις επόμενες εκλογές.

Κε Μπιμπή πρέπει να μάθετε ότι έλλειμμα θεωρείτε και η μη νόμιμη διαδικασία εκτέλεσης έργου ή προμήθειας , και σε καμιά περίπτωση υπεξαίρεση.

Εσείς Κ. Μπιμπή σ’αυτό το λιβελογράφημα γίνατε ελεγκτής , δικαστής, επίτροπος και αντικαταστήσατε όλους τους αρμόδιους από το νόμο ελεγκτικούς μηχανισμούς και μιλάτε για ενόχους , υπεξαιρέσεις και ζητάς συλίβδην από υπεύθυνους και μη να ζητήσουν συγνώμη από τα παιδιά τους και από την κοινωνία .

Μιλάς επίσης και για την ΔΕΥΑΕΠ ότι λείπουν χρήματα από τα ταμεία της. ΈΛΕΟΣ!!!! Μήπως δεν ήσουν μέλος της επιχείρησης εδώ και μια δεκαετία?

Ζήτησες από τον Δήμαρχο έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο στην ΔΕΥΑΕΠ όπως ζητήθηκε από την Πορεία Δημιουργίας?

Έφτασες μάλιστα Κ.Μπιμπή να απαντάς και σε ερωτοαπαντήσεις κάποιων φωτεινών εγκεφάλων για το θέμα του πορίσματος αλλά, δεν είπες στο σημερινό πρόεδρο των σχολικών επιτροπών ότι οι μη νόμιμες πληρωμές που εμείς έχουμε αναφέρει στις εποπτεύουσες αρχές , αν γίνει έλεγχος θα θεωρηθούν έλλειμμα.!

Τελειώνοντας επειδή ζητάς τη θέση μας με δήλωση του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης μάλλον δεν την άκουσες ή δεν ήθελες να την ακούσεις στο δημοτικό συμβούλιο όπως και ο Δήμαρχος- «Η Πορεία Δημιουργίας και τα μέλη της θεωρούν ευθύνη τους την προστασία και την διασφάλιση του δημοσίου χρήματος και συμφέροντος όπως ορίζει ο νόμος αφ’ενός και αφετέρου ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε φαινόμενα υπεξαίρεσης ακόμα και αν εμπλέκονται μέλη της»

Εσείς Κ.Μπιμπή και όλοι όσοι ως εμπλεκόμενοι με την διαχείριση θεμάτων που αφορούν τη κοινωνία μας θα πρέπει να μάθουμε πότε πρέπει να αποσυρόμαστε από αυτή την δραστηριότητα, σταματώντας να δηλητηριάζουμε την κοινωνία και τους νέους μας , γιατί είμαστε όλοι γνωστοί και ξέρουν όλοι τον καημό σου και όπως λέει και ο δήμαρχος αν δεν μπορούμε να κάνουμε καλό ας μην κάνουμε κακό ,λέγοντάς το προφανώς για όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του.!

ΑΛΕΞ. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πρώην Δήμαρχος Ασκληπιείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ