ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Έκλεισε λόγω κρούσματος κορωνοϊού μια τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

Έκλεισε λόγω κρούσματος κορωνοϊού μια τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου
Με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία μίας τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, από τις 27/02/2021 και για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος Covid 19. 

Oι στενές επαφές του περιστατικού στη σχολική τάξη ειδοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση του σχολείου, προκειμένου για την παραμονή τους στο σπίτι και τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους. Υπεύθυνος φορέας για την ιχνηλάτηση των επαφών είναι ο ΕΟΔΥ.

Παρακαλούμε τους γονείς, των οποίων τα παιδιά ασθενούν με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης, να συμβουλεύονται τον θεράποντα ιατρό τους και να ενημερώνουν άμεσα τη σχολική μονάδα, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος τεστ ανίχνευσης Covid 19. Συνδράμουμε όλοι στη διαφύλαξη της υγείας των οικογενειών μας και των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, γεγονός που τους καθιστά ευάλωτους σε ενδεχόμενη λοίμωξη από τον ιό.


Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Αικατερίνη Δουράνου

.ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ