ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Γιάννης Γεωργόπουλος: Οι μεγαλοστομίες και οι λεκτικές υπερβολές του κ. Τόκα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:59:00 μ.μ. | |
Γιάννης Γεωργόπουλος: Οι μεγαλοστομίες και οι λεκτικές υπερβολές του κ. Τόκα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα
Ο κ. Τόκας δυστυχώς καταφεύγει σε ακραίες λεκτικές υπερβολές και μεγαλοστομίες αναφερόμενος σε “υποβάθμιση της δημοκρατικής λειτουργίας στο Δήμο Ερμιονίδας”, με αφορμή την ελλιπή ενημέρωσή του για το περιεχόμενο των συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής και των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ερμιονίδας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, αναρτώνται όλες οι προσκλήσεις των συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων του Δήμου Ερμιονίδας.

Εάν ένας υπάλληλος αμέλησε να αναρτήσει την πρόσκληση κάποιας συνεδρίασης, αφού εδώ και ένα χρόνο λόγω πανδημίας, οι συνεδριάσεις αυτές δεν είναι δημόσιες και οι περισσότερες γίνονται εξ’ αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη, δεν σημαίνει ότι φτάσαμε στο σημείο της υποβάθμισης της δημοκρατικής λειτουργίας στο Δήμο Ερμιονίδας.

Επίσης μπορεί ο κ. Τόκας να απευθυνθεί στους Προέδρους των Επιτροπών, των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων του Δήμου Ερμιονίδας, από τη στιγμή που εκ του Νόμου η παράταξή του δεν εκπροσωπείται σε αυτές και να ζητήσει επιπλέον ενημέρωση για τις συνεδριάσεις τους, όπως έχει ήδη κάνει με την ΔΕΥΑΕΡ και βρήκε ανταπόκριση.

Είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα αρνηθεί να ικανοποιήσει το αίτημά του.

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δήμαρχος Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ