ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Πρόγραμμα ιχνηλατήσεων στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | | |
Πρόγραμμα ιχνηλατήσεων στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων
Μετά από ενημέρωση από την Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας κ. Νέλλα Αικατερίνη, θα πραγματοποιηθούν ιχνηλατήσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα των σχολικών μονάδων με επιβεβαιωμένα κρούσματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου , 9.30 : 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο (Αφορά σε μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές των κρουσμάτων στα δύο τμήματα των σχολείων , καθώς και γονείς που το προηγούμενο διάστημα εκδήλωσαν ενδιαφέρον στους Διευθυντές των Σχολείων, μετά από σχετική πρόσκληση).

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου , 9.30 : 3ο Δημοτικό Σχολείο (Αφορά σε μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές των κρουσμάτων στα δύο τμήματα του σχολείου).

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου , 12.30 : Δημοτικό Σχολείο Τολού (Αφορά σε μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές του κρούσματος σε τάξη του σχολείου).

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται εκτός των σχολικών κτιρίων , προκειμένου για τη διενέργεια των ιχνηλατήσεων. Οι μαθητές , μαθήτριες που θα προσέλθουν συνοδεύονται απαραίτητα από τους γονείς ή κηδεμόνες τους, οι οποίοι προσκομίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ των παιδιών τους.

Παρακαλούμε τους γονείς να ενημερώνουν άμεσα τη σχολική τους μονάδα , σε περίπτωση θετικού δείγματος, προκειμένου να ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία μέχρι και σήμερα και ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια όλων , με την αυστηρή τήρηση των μέτρων και των οδηγιών από την ιατρική κοινότητα και την αύξηση του εμβολιασμένου πληθυσμού , θα περιοριστεί η εξάπλωση και διασπορά του ιού, που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή , είναι αλήθεια, απειλεί να μας καταβάλλει όλους ψυχολογικά και σωματικά. Προστατεύουμε την υγεία μας και αυτή των συμπολιτών μας , οχυρωνόμαστε και συμβάλλουμε όλοι προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτήν την ανεπανάληπτη πανδημική κρίση.

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Αικατερίνη Δουράνου

.ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ