ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Π.Διολίτσης προς Γ.Καχριμάνη: Κάθε μήνα θα προβαίνουμε σε διαταγή πληρωμής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:07:00 μ.μ. | | | | |
Μετά την έκπληξη του Προέδρου της ΔΕΥΑ Ναυπλίου κ. Καχριμάνη, για την διαταγή πληρωμής ύψους περίπου 1εκατ. ευρώ που εκδόθηκε χθες από τα δικαστήρια Ναυπλίου, αναγκαζόμαστε να του υπενθυμίσουμε όλες τις οχλήσεις μας προς εκείνον και τη ΔΕΥΑN για την αποπληρωμή του υπέρογκου χρέους.


Θα του θυμίσουμε, πως με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πρόεδρος της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα τέλη του 2019, με τον προηγούμενο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ κ. Σκούφη με μοναδικό θέμα το χρέος της ΔΕΥΑΝ προς την ΔΕΥΑΑΡΜ, το οποίο αφορά στην λειτουργία του βιολογικού του οποίου αποκλειστική διαχειρίστρια είναι η ΔΕΥΑΑΡΜ.

Ο κ. Καχριμάνης στην συνάντηση ενημερώθηκε αναλυτικά για το χρέος και ανέφερε, πως θα δρομολογήσει την αποπληρωμή του ζητώντας μικρή πίστωση χρόνου, λόγω της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του!

Με τη νέα χρονιά και μετά από συνεχείς οχλήσεις, εστάλησαν στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Ναυπλίου 3 αγωγές καθώς οι απαντήσεις που λαμβάναμε ήταν ασαφής και αόριστες. Μάλιστα σαν τελευταία προσπάθεια πριν την έκδοση διαταγής πληρωμής, εστάλη στην ΔΕΥΑΝ εξώδικη δήλωση με ημερομηνία επίδοσης 27/1/2021, την οποία και παρέλαβε ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΝ κ. Μαστορίκος! Δηλαδή, 15 ημέρες πριν την διαταγή πληρωμής που εκδόθηκε.

Εν κατακλείδι, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Καχριμάνης αλλά και ο Διευθυντής της επιχείρησης κ. Μαστορίκος είχαν γνώση όλο αυτό το διάστημα για το χρέος της επιχείρησης που διοικούν, καθώς και για το γεγονός πως αυτό, μόνο μεγάλωνε!

Ενημερώνουμε και δημόσια τον κ. Καχριμάνη πως από εδώ και στο εξής, σε περίπτωση μη έγκαιρης αποπληρωμής, κάθε μήνα θα προβαίνουμε σε διαταγή πληρωμής καθώς η οφειλή του Ναυπλίου επιβαρύνει την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.

Ο εμπαιγμός πρέπει κάποια στιγμή να λάβει τέλος και να αναλάβει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ τις ευθύνες του, χωρίς υπεκφυγές και δηλώσεις που δεν πρέπουν σε όσους διοικούν.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ
Πέτρος Διολίτσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ