ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Καρβέλης: Γιατί υποδέχτηκα τον Κωνσταντίνο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:24:00 π.μ. | |
Ενστάσεις και συζητήσεις προκάλεσε η χθεσινή παρουσία του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου ήρθε για να εμβολιαστεί ο τ. βασιλιάς Κωνσταντίνος.

«Λόγω ποιας τωρινής θεσμικής ιδιότητας ακριβώς ο τέως βασιλιάς έτυχε υποδοχής από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο νοσοκομείο στην Αργολίδα; Εντολή του υπουργού Υγείας ή του πρωθυπουργού; Ή προσωπική του επιλογή;» είναι ο προβληματισμός που κατέθεσε δημοσίως ο πρώην αναπληρωτής διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρης Κωστακιώτης.

Σε συνομιλία που είχε το pelop.gr με τον κ. Καρβέλη ανέφερε ότι «η παρουσία μου εκεί ήταν σε γνώση του υπουργείου Υγείας. Η παρουσία μου ήταν εντελώς συμβολική και ανθρώπινη προς έναν παλαιό θεσμό της χώρας. Οι άνθρωποι δεν ζήτησαν κάτι ούτε καμία ιδιαίτερη μεταχείριση. 

Ηταν ιδιαίτερα ευγενικοί και συμπεριφέρθηκαν πολύ απλά όπως όλοι οι άλλοι πολίτες που είχαν έρθει να εμβολιαστούν. Μάλιστα το ραντεβού του εμβολιασμού ήταν μόνον για τον τ. βασιλιά. Σε μία σύντομη συνομιλία που είχα με την τ. βασίλισσα μου ανέφερε ότι περιμένει τη δική της σειρά για να κάνει το εμβόλιο. Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα που προσφέρεται για τόση συζήτηση και ανέξοδο σχολιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ