ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Παπα-Λευτέρης: Κόσμημα για το Ναύπλιο το νέο κτίριο κοινωνικού χαρακτήρα στην Ευαγγελίστρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. | | |
Παπα-Λευτέρης: Κόσμημα για το Ναύπλιο το νέο κτίριο κοινωνικού χαρακτήρα στην Ευαγγελίστρια
Πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου στον χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, αυτοψία από κλιμάκιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, με επικεφαλής την Προϊσταμένη, κα Άλκηστη Παπαδημητρίου,για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ενοριακού Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, για την εκτέλεση του έργου: «Προστασία και ανάδειξη μυκηναϊκών τάφων στον περιβάλλοντα χώρο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου».
Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ.Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτριος Κωστούρος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γ. Διδασκάλου, για την βοήθειά του.
Αισθανόμαστε χαρά,διότι με το νέο κτίριο κοινωνικού χαρακτήρα,θα ενοποιηθούν όλοι οι χώροι του Ιερού Ναού, συμπεριλαμβανομένου του Εκκλησιαστικού Μουσείου και θα αποτελέσουν με την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου, κόσμημα για το Ναύπλιο.
Θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εύκολης πρόσβασης, με επισκεψιμότητα για εκπαιδευτικούς λόγους από μαθητές των σχολείων μας, για πολιτιστικό τουρισμό, περιφρούρησης και προστασίας του χώρου και προβολής. Το Ναύπλιο θα έχει πλέον έναν ακόμη σημαντικό αρχαιολογικό χώρο.

π. Ελευθέριος Μίχος via facebook
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ