ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ύδρα: Νεκρός αγνοούμενος εργαζόμενος σε ιχθυοκαλλιέργεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | | | | |
Ύδρα: Νεκρός αγνοούμενος εργαζόμενος σε ιχθυοκαλλιέργεια - Μεταφέρθηκε στο Πόρτοχέλι
Νεκρός εντοπίστηκε δυστυχώς από δύτες 65χρονος εργαζόμενος ιχθυοκαλλιέργειας στην Ύδρα που, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στη θάλασσα από βοηθητικό σκάφος στο οποίο βρισκόταν μαζί με τον γιο του στη νησίδα Τρίκερι Υδρας.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Πόρτοχέλι, και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγεία Κρανιδίου. 

Στο σημείο, όπου σημειώθηκε το ατύχημα, έπνεαν άνεμοι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ.

Τι αναφέρει το Λιμενικό:

"Ενημερώθηκαν, πρωινές ώρες της 15ης Φεβρουαρίου, οι Λιμενικές Αρχές Ύδρας και Πορτοχελίου Αργολίδας για περιστατικό πτώσης στη θάλασσα, λόγω τραυματισμού, 65χρονου αλλοδαπού εργαζομένου σε ιχθυοκαλλιέργεια στην περιοχή νήσου Τρικερίου Ύδρας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και καταδυτικό σκάφος με ιδιώτη δύτη, ο οποίος ανέσυρε, χωρίς τις αισθήσεις του, τον 65χρονο.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στο λιμένα Πορτοχελίου από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ύδρας , ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσίας Ναυπλίου -Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ