ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Αργείτης ιερέας από τη Ρόδο έστειλε τρόφιμα και είδη ένδυσης στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αργολίδας

Αργείτης ιερέας από τη Ρόδο έστειλε τρόφιμα και είδη ένδυσης στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αργολίδας
Στην ζωή ένα από τα πράγματα που έχουν μεγάλη αξία είναι η προσφορά και η βοήθεια. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι πόσα δίνεις, αλλά πόση αγάπη βάζεις σ’ αυτά που δίνεις. 

Ο Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" δέχθηκε με πολύ αγάπη πριν λίγες μέρες από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος παλαιάς πόλης Ρόδου π. Χρήστο Σιάννα (με καταγωγή από το ΄Αργος) ο οποίος απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών ένδυσης για να διατεθούν στους καρκινοπαθείς-μέλη του συλλόγου μας και ιδιαίτερα στις ευπαθείς οικογένειες.

Αφού έγινε η παραλαβή και ο διαχωρισμός των ειδών από μέλη του ΔΣ και εθελοντές της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, διανεμήθηκαν ήδη σε 95 οικογένειες τρόφιμα και ρούχα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πατέρα Χρήστο Σιάννα για την γενναιόδωρη προσφορά του και για την σκέψη του που είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο και στις ανάγκες του.
 
Κανένας δεν έγινε ποτέ φτωχός δίνοντας. Και εμείς σαν Σύλλογος, μα κυρίως σαν άνθρωποι πάνω από όλα, χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να γίνουμε, έστω και για λίγο, το ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου.

Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ