ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Απάντηση του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου στον Δήμαρχο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:21:00 μ.μ. |
Απάντηση του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου στον Δήμαρχο Ναυπλίου
Α. Με την από 9.2.2021 δήλωση σας στα τοπικά ΜΜΕ διαβεβαιώσατε ότι, αφενός η δημοτική αρχή έχει προμηθεύσει ικανό αριθμό ανέπαφων θερμομέτρων και ,αφετέρου ,θερμομέτρηση γίνεται σε όλα τα σχολεία ,όλων των βαθμίδων .Αυτό δε, λέτε ότι το βεβαιώνουν και οι μαθητές .

Όμως ,οι μαθητές και οι γονείς τους γνωρίζουν βέβαια ,ότι αυτό δεν συμβαίνει ,όπως παραδέχθηκε η πρόεδρος των σχολικών επιτροπών στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ,παρά μόνο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε μερικά σχολεία του πρώην Δήμου Μηδέας .

Και, πριν, προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωσή σας ,συρθήκατε αντιλαμβανόμενος την πολιτική ανεπάρκειά σας σε επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας, όπου την καλείται να κλείσει τα σχολεία, προφανώς γιατί δεν μπορείτε να τα εποπτεύσετε!!!

Β. Ως προς το θέμα των ευθυνών σας για την μη ορθή λειτουργία του βιολογικού και μόνο το γεγονός ότι σήμερα εξεδόθη Διαταγή Πληρωμής από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου για ποσό της τάξεως του 1.091.201 ευρώ (ποσού που αφορά χρέη του δήμου μας για την λειτουργία του βιολογικού), μιλάει από μόνο του. Όπως και η διαχρονική σας ΑΠΟΧΗ από οποιαδήποτε καταγγελία ενώπιον του κ.Εισαγγελέα για ρύπανση ή μόλυνση τόσο της θάλασσας όσο και της χερσαίας ζώνης ή της ατμόσφαιρας.

Σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς σας και σας καλώ να τιθασεύσετε το τεράστιο ΕΓΩ σας. Άλλωστε έχετε έμμισθους συμβούλους και δεν σας χρειάζεται η αλαζονεία.

Υ.Γ. Προς επιβεβαίωση των γραπτών μου δημοσιεύω χθεσινή επιστολή σε μορφή mail από διευθυντή σχολείων προς τους γονείς καθώς και δήλωση του συμβουλίου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Τολού.

Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Δημοτικός σύμβουλος δήμου Ναυπλιέων





 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ