ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Φοιτήτρια του Τμήματος Καλών Τεχνών Ναυπλίου χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ ενώ βρέθηκε πάνω σε πορεία για τον Κουφοντίνα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 μ.μ. | | | |
Φοιτήτρια του Τμήματος Καλών Τεχνών Ναυπλίου χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ ενώ βρέθηκε πάνω σε πορεία για τον Κουφοντίνα (βίντεο)
Αναίτια επίθεση των ΜΑΤ καταγγείλει φοιτήτρια της σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου στην Ομόνοια:

"Ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες του μετρό στην Ομόνοια με προορισμό τα Εξάρχεια συναντήσαμε με την παρέα μου συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Κουφοντίνα. 

Έχοντας ένα μισάωρο μπροστά μας αποφασίσαμε να κάτσουμε λίγο μπροστά από το πανό,να πούμε δυο συνθήματα και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Μετά από μόλις 5 λεπτά άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ με ασπίδες μας περικύκλωσαν. Προσπαθήσαμε να φύγουμε,όμως άρχισαν να μας σπρώχνουν με τις ασπίδες τους. 

Μέσα σε απόλυτη οργή που δεν μου επέτρεπαν να συνεχίσω ελεύθερα την προγραμματισμένη βόλτα μου άρχισα να φωνάζω ότι από εκεί πήγαινα και απαιτώ να με αφήσουν να περάσω. Οι φωνές μου δεν τους άγγιξαν καθώς μου είπαν προκλητικά «άντε γα..σου» και «δεν με νοιάζει εδώ θα μείνεις». Συνέχισα να φωνάζω και να προσπαθώ να περάσω από το μπλόκο αλλά το μόνο που έπαιρνα ως απάντηση ήταν τα σπρωξίματα καθώς και η αμφισβήτηση για το που πήγαινα. 

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα πράγματα αγρίεψαν καθώς άρχισαν να μας σπρώχνουν,να μας κλωτσάνε με μανία και να μας ρίχνουν χημικά. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ήμουν στο λάθος σημείο,την λάθος στιγμή. Γιατί ήθελα να περπατήσω μέχρι τα Εξάρχεια και έτυχε να βρεθώ μπροστά σε συγκέντρωση αλληλεγγύης."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ