ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Αργολίδα: Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και φέτος εξεταστικό κέντρο του νέου διαγωνισμού «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. | | |
Αργολίδα: Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και φέτος εξεταστικό κέντρο του νέου διαγωνισμού «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»
Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ στην προσπάθειά του να αναδείξει την μαθηματική σκέψη και στηρίζοντας τους διαγωνισμούς της ΕΜΕ θα αποτελέσει και φέτος εξεταστικό κέντρο του νέου διαγωνισμού «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ».

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 03 Απριλίου 2021

Ποιοι συμμετέχουν: Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές από την Β΄ τάξη Δημοτικού έως και την Γ΄ Γυμνασίου υπό την προϋπόθεση να έχουν γίνει συνδρομητές του περιοδικού «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ».

Πώς θα πραγματοποιείται η εγγραφή μαθητή/τριας για τον διαγωνισμό

Η εγγραφή γίνεται στο εξεταστικό κέντρο «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ». Ο μαθητής/τρια θεωρείται εγγεγραμμένος μόνο όταν έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του για το περιοδικό «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», που είναι 10€ και ο γονέας-κηδεμόνας έχει υπογράψει τη δήλωση γονικής συναίνεσης. Τόσο η εξόφληση όσο και η υπογραφή της γονικής συναίνεσης γίνονται στο εξεταστικό κέντρο, «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» Δαλαμανάρα – Άργους.

Τρόπος Διεξαγωγἠς: Ειδικά για φέτος ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά και όχι στα τοπικά εξεταστικά κέντρα.

Πέρυσι με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών, οι εκπαιδευτικοί του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ προσέφεραν μαθήματα γνωριμίας και προσομοίωσης με τον διαγωνισμό.

Αφού σας ευχαριστήσουμε θερμά για την περσινή συμμετοχή σας τόσο στα μαθήματα προετοιμασία αλλά και στον διαγωνισμό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα προετοιμασίας. Τηρώντας όμως τα μέτρα που επιτάσσει η πολιτεία για την προστασία και ασφάλεια όλων μας, τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά σε καθορισμένες ώρες και συνδέσμους που θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους.

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρείτε:

Στην ιστοσελίδα:http://www.new-school.gr/index.php/nea/76-pythagoras2021

Στην Γραμματεία του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στο τηλέφωνο 27510-62720-1



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ