ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Σήμα κινδύνου από τους επαγγελματίες Γάμων και Βαπτίσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:07:00 π.μ. | |
Σήμα κινδύνου από τους επαγγελματίες Γάμων και Βαπτίσεων
Οι επαγγελματίες ειδών Γάμων και Βαπτίσεων βρίσκονται, σε απόγνωση σε όλη την χώρα, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει εξανεμίσει το εισόδημα τους. 

Οι επαγγελματίες του συγκεκριμένου χώρου είδαν από τον Ιανουάριο του 2020 ως σήμερα να έχουν υποστεί την μεγαλύτερη μείωση των εσόδων και του τζίρου τους, ίσως των τελευταίων δεκαετιών.

Φυσικά αυτό ισχύει για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, όσους δηλαδή επέλεξαν να παλεύουν μόνοι τους στην εργασιακή αγορά, με τις δυνάμεις τους και να προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του επαγγέλματος τους.

"Θεωρούμαστε ανοικτά μαγαζιά όντας στην ουσία κλειστά καθώς είμαστε άμεσα εξαρτώμενοι από το χώρο της εστίασης και δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο σχετικά με την οργάνωση των μυστηρίων , τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις συσσωρεύονται και μεταφέρονται συνεχώς, χωρίς ωστόσο να έχουμε αυτή τη στιγμή αντικείμενο εργασίας και χωρίς ουσιαστική οικονομική βοήθεια." αναφέρουν σε ανακοίνωση τους και ζητούν:

- Άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων για τη διοργάνωση των μελλοντικών μυστηρίων καθώς εκ των πραγμάτων λειτουργούν αποκλειστικά με ραντεβού και αυστηρά μέτρα προστασίας.

-Πάγωμα των οικονομικών τους υποχρεώσεων και δυνατότητα ευνοϊκών ρυθμίσεων

- Στήριξη ανάλογη με αυτή της εστίασης ως άμεσα εξαρτώμενος κλάδος.

«Διαφορετικά, η παράδοση ΚΑΙ των δικών μας κλειδιών φοβόμαστε ότι θα θεωρείται δυστυχώς δεδομένη» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Επαγγελματιών Γάμου - Βάπτισης Ελλάδος :



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ