ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Κινητοποίηση και στο Κρανίδι για την υποβάθμιση του συστήματος Υγείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:15:00 μ.μ. | | | |
Κινητοποίηση και στο Κρανίδι για την υποβάθμιση του συστήματος Υγείας
Κινητοποιήσεις εκτός από το Ναύπλιο έγιναν και στο Κρανίδι σήμερα 23 Φεβρουαρίου μέρα πανελλαδικού πανυγειονομικού αγώνα, από μέλη των Σωματείων Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Αργολίδας, μαζί με υγειονομικούς, διεκδικώντας άμεσα μέτρα για την υγεία του λαού, ενάντια στον κυβερνητικό εμπαιγμό και στη συνεχή υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Στις δράσεις τους τα σωματεία βροντοφώναξαν «Κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή - Δωρεάν Υγεία για κάθε ασθενή» και απαίτησαν άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση, πριν να ’ναι αργά, όπως:

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ΜΕΘ, εξοπλισμό στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας.

Πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας και Πρόνοιας.

Μέτρα για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, συχνοί κρατικοί έλεγχοι για την τήρησή τους και μαζικά επαναλαμβανόμενα τεστ.

Άμεση απεμπλοκή των νοσοκομείων από τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού. Ανάπτυξη του αναγκαίου αριθμού εμβολιαστικών κέντρων στο πλαίσιο της ΠΦΥ και στελέχωσή τους με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων (γιατροί, νοσηλευτές, επισκέπτες Υγείας κ.λπ.). Προμήθεια όλων των διαθέσιμων, ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων.

Να σταματήσουν όλες οι συνδικαλιστικές διώξεις.

Ταυτόχρονα, επισήμαναν τη στήριξή τους στις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) προς την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ καταδίκασαν όλες τις συνδικαλιστικές διώξεις και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε κάθε διωκόμενο αγωνιστή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ