ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Έξι συλλήψεις στην Αργολίδα για διάφορα αδικήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | |
Έξι συλλήψεις στην Αργολίδα για διάφορα αδικήματα
Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν από την 17.2.2021 έως και χθες (19.2.2021) στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια είκοσι επτά (827) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια είκοσι τέσσερα (624) ήταν ημεδαποί και διακόσια τρία (203) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια τριάντα τρία (633) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν ογδόντα έξι (86) άτομα, από τα οποία σαράντα πέντε (45) ήταν ημεδαποί και σαράντα ένα (41) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα ένα (51) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Τέσσερις (4) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για καταδικαστικά έγγραφα.
Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Δύο (2) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για ναρκωτικά.
Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για κλοπή.
Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για καταδικαστικό έγγραφο.
Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δώδεκα (12) αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Τρεις (3) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.
Δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δέκα (10) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκαν:

· Από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, τρείς (3) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, σε οικίες και τροχόσπιτο, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 25.12.2020 έως και την 17.1.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

· Από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, που είχε γίνει την 29.10.2019, στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.

· Από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής οικίας, που είχε γίνει την 22.11.2020, στην Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, 28χρονης και 35χρονης, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν εξήντα πέντε (165) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν:

· μικροποσότητα κάνναβης και κυνηγετικό όπλο, στη Λακωνία, και

· μικροποσότητες και -2- τσιγαριλίκια κάνναβης,-5- ναρκωτικά δισκία, στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ