ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Κορωνοϊός: Έκλεισαν τμήματα σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:31:00 μ.μ. | | | |

Με απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας αναστέλλεται προσωρινά, λόγω κρουσμάτων Κορωνοϊού, η λειτουργία στα κάτωθι τμήματα: 


-Δεύτερο τμήμα  3ου Νηπιαγωγείου Άργους


-Δεύτερο τμήμα  της  Ε΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους


για (14) ημέρες, από αύριο Πέμπτη 11-10-2021 έως και την Τετάρτη 24-02-2021.


Ο Δήμος Άργους Μυκηνών δια μέσου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 10/2 απολύμανση σε όλους τους χώρους των παραπάνω σχολικών μονάδων. 


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας αναφέρει:


« Αναστολή λειτουργίας  σχολικών μονάδων»

         

Ενημερώνουμε γονείς , κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με  απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , ύστερα από  γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία ενός τμήματος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους και ενός τμήματος στο 3ο Νηπιαγωγείο Άργους, από αύριο 11/02/2021 και για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων  covid 19. Οι οικογένειες των μαθητών, μαθητριών θα ειδοποιηθούν  από τους Διευθυντές-Διευθύντριες  των σχολείων για τη διαδικασία ιχνηλάτησης και για την τηλεκπαίδευση , η οποία θα πραγματοποιείται πρωινές ώρες.

Ακολουθούμε τις οδηγίες πρόληψης και διαχείρισης κρουσμάτων και ενημερώνουμε άμεσα τη σχολική μας μονάδα σε περίπτωση που μέλος της οικογένειάς μας νοσεί από Covid 19.


Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Αικατερίνη Δουράνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ