ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Ναυπλιέων: Έργο 2.253.000 ευρώ για το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:47:00 μ.μ. | | | |
Η συνέπεια λόγων και έργων της παρούσας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ναυπλιέων, έρχεται να επισφραγιστεί για ακόμη μία φορά με την ένταξη του έργου «Προσθήκη αιθουσών στο δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας».
Ένα έργο, στην ουσία ένα καινούριο δημοτικό σχολείο το οποίο προβλέπει, παράλληλα με την υφιστάμενη κτιριακή εγκατάσταση, στην υπόλοιπη έκταση του οικοπέδου, σχεδιασμός νέου διώροφου κτίσματος για τις ανάγκες του δημοτικού σχολείου και διαμόρφωση του αύλειου χώρου με γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, φύτευση και οριοθετημένους χώρους κίνησης, στάσης και παιχνιδιού.
Επιπλέον προβλέπεται υπόστεγος χώρος ικανός να εξυπηρετήσει τις αθλητικές δραστηριότητες τις βροχερές ημέρες καθώς τέλος και οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η προσοχή μας βρίσκεται στραμμένη συνεχώς στα παιδιά μας και στην σχολική κοινότητα. Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αλλάξουμε και να αναβαθμίσουμε τις υποδομές για ένα καλύτερο και ασφαλές σχολικό Περιβάλλον».
Το νέο δημοτικό σχολείο αναπτύσσεται σε δύο ορόφους, με γενική διάταξη σχήματος Γ, με τη μία πτέρυγα να προσανατολίζεται κάθετα στο υφιστάμενο κτίσμα και την άλλη παράλληλα ως προς αυτό. 
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 2.253.074,83 ευρώ με Φ.Π.Α. και θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
 
Δελτίο τύπου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ