ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Αργολίδα: Μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα στο Μάνεσι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 π.μ. | | |
Αργολίδα: Μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα στο Μάνεσι (βίντεο)
Μια κρίση μπορεί να οδηγεί σε μια ευκαιρία. Έτσι η οικονομική και καθ’ επέκταση η οικοδομική κρίση ανέτρεψε τους σχεδιασμούς δυο επιστημόνων. 

Το 2012 στο χωριό Μάνεσι κοντά στο Ναύπλιο η Κρίστι Παληού και η Γιούλα Παπαζήση κρέμασαν στον τοίχο τα πτυχία τους από το Πολυτεχνείο και, χωρίς κάποιο σχετικό υπόβαθρο, ξεκίνησαν μια πορεία στον άγνωστο κόσμο της σύγχρονης κτηνοτροφίας. 

Ο τομέας της πρωτογενούς παραγωγής, παρά τις δυσκολίες του αποτελεί μια σταθερά και μπορεί να εξελιχτεί σε ιδιαίτερα κερδοφόρα επιχειρηματική δραστηριότητα, εξηγεί η κ. Παληού, πολιτικός μηχανικός και νυν κτηνοτρόφος. 

Αναζητούν νέες δυνατότητες αύξησης της παραγωγής ταξιδεύοντας ακόμη και στο εξωτερικό. Το ενδιαφέρον τους εστιάζεται στην Παρασκευή γάλακτος και τυριών.

Πρόκειται για μια σκληρή δουλειά 365 ημέρες τον χρόνο και πιθανώς αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό να εργαστεί.

Παρακολουθήστε παρακάτω το ρεπορτάζ αφιέρωμα στην κτηνοτροφική μονάδα από την εκπομπή της ΕΡΤ "περίμετρος" με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γαλανόπουλο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ