ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Πειραιά και Νήσων αποχαιρετά τον Πρόεδρο του Β.Ε.Π. Ανδριανό Μιχάλαρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | |
Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Πειραιά και Νήσων αποχαιρετά τον Πρόεδρο του Β.Ε.Π. Ανδριανό Μιχάλαρο
Η ΝΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (και η ΝΕ ΠΑΣΟΚ) Πειραιά και Νήσων αποχαιρετά με οδύνη τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά  Ανδριανό Μιχάλαρο. 

Αποχαιρετάμε και αποτίνουμε φόρο τιμής σε μία από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες στο χώρο του εμπορίου και της βιοτεχνίας που τίμησε και υπερασπίστηκε με πάθος τα συμφέροντα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όχι μόνο του Πειραιά αλλά και όλης της χώρας.

Η συνέπεια, το ήθος, η πραότητα και μαζί η αγωνιστικότητα, η τόλμη και οι δημοκρατικές αρχές και αξίες τον χαρακτήριζαν σε κάθε του βήμα αφήνοντας ανεξίτηλο στίγμα και παρακαταθήκη τόσο στα οικονομικά όσο και τα πολιτικά δρώμενα του Πειραιά μας και της χώρας.

Πάντα μπροστάρης και νικητής σε όλες τις μάχες πολέμησε τον ύπουλο ιό αλλά δεν τα κατάφερε πολεμώντας 49 ημέρες στη ΜΕΘ. Μας άφησε κληρονομιά τους αγώνες του και παρακαταθήκη τα όνειρα τα σχέδια και το όραμα του για μια καλύτερη Ελλάδα . 

Εκ μέρους όλων των μελών του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην Οικογένεια του . 

Φίλε και Σύντροφε Ανδριανέ Καλό Ταξίδι….. 

Για την ΝΕ Α ΠΕΙΡΑΙΑ και ΝΗΣΩΝ 

Ο Γραμματέας 
Μιχάλης Ψαρούδης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ