ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Ναυπλιέων: Ευχάριστο μήνυμα η ενίσχυση με ιατρούς του Νοσοκομείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. | |
Δήμος Ναυπλιέων: Ευχάριστο μήνυμα η ενίσχυση με ιατρούς του Νοσοκομείου Ναυπλίου
Η προκήρυξη εφτά ( 7 ) νέων θέσεων ιατρών είναι η απάντηση στα ανυπόστατα σενάρια και φήμες για την λειτουργία του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Ύστερα και από τη τελευταία επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη στις Νοσοκομειακές Μονάδες του νομού μας ,τα όσα ο ίδιος διατύπωσε και την προκήρυξη 7 νέων θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έβαλε τέλος στα σενάρια που διακινούσαν διάφοροι για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης έβαλε τέλος σε παλαιότερες άστοχες πρακτικές προσπάθειας υποβάθμισης του ρόλου του Νοσοκομείου Ναυπλίου στον υγειονομικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και τον ευχαριστούμε για την υπεύθυνη και αποτελεσματική του πολιτική στο χώρο της Υγείας .

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων ότι η Ν.Μ Ναυπλίου δεν είναι κατώτερη της Ν.Μ. Άργους ,αλλά ότι και οι δύο αλληλοσυμπληρώνονται και συνεργάζονται για τον πολίτη της Αργολίδας, στα πλαίσια του σχηματισμού που ονομάζεται Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και υγειονομικά θωρακίζεται, με στόχο καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες προς τους δημότες , τους πολίτες της Αργολίδας αλλά και τους επισκέπτες .

Ως Δημοτική Αρχή χωρίς τυμπανοκρουσίες κινούμαστε σε αυτή τη κατεύθυνση και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Νοσοκομείο Ναυπλίου με όλες μας τις δυνάμεις.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ  

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ