ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Κορωνοϊός: Ανησυχία από τον εντοπισμό κρουσμάτων στην περιοχή του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:11:00 μ.μ. | | |
Ανησυχία για εμφάνιση κρουσμάτων στο ΝαύπλιοΈντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου από πληροφορίες που αναφέρουν εντοπισμό διάσπαρτων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Πέρα από τα γνωστοποιημένα κρούσματα που έχουν εμφανιστεί σε μαθητές σχολικών μονάδων τις τελευταίες ημέρες και τα οποία είναι όλα ασυμπτωματικά, πληθαίνουν οι πληροφορίες για κρούσματα σε πολίτες οι οποίοι παρουσιάζουν και σοβαρά συμπτώματα, με ορισμένους κυρίως ηλικιωμένους να εχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία αναφοράς.

Οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση για τα  αποτελεσματα των μοριακών τεστ που πραγματοποιούνται ενώ και οι ιχνηλατήσεις επαφών των κρουσμάτων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ώστε να εντοπισθούν και να περιοριστεί η διασπορά στην κοινότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας εκτός από τα διάσπαρτα κρούσματα έχουν εντοπισθεί και κρούσματα σε επιχείρηση η οποία έχει προχωρήσει σε υγειονομική απολύμανση και σε διενέργεια rapid test στους υπόλοιπους εργαζόμενους με αρνητικά αποτελέσματα.

Θορυβημένοι επίσης είναι και οι γονείς μαθητών που βλέπουν το τελευταίο διάστημα να παρουσιάζονται κρούσματα σε σχολικές μονάδες της Προσχολικής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αυξημένη είναι και η δράση των κλιμακίων του ΕΟΔΥ με τις Κινητές Μονάδες Υγείας στην Αργολίδα να πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση συνεχώς rapid test σε πολίτες. 

Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας ενώ εκφράζουν την ανησυχία τους για επιβολή πρόσθετων περιοριστικών μέτρων αν η αύξηση των κρουσμάτων συνεχιστεί, κάτι για το οποίο απεύχονται να συμβεί. 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ