ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Το Εσπερινό ΓΕ.Λ. Ναυπλίου γιόρτασε διαδικτυακά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:57:00 μ.μ. | |
Το Εσπερινό ΓΕ.Λ. Ναυπλίου γιόρτασε διαδικτυακά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (βίντεο)
Το σχολείο μας όπως κάθε χρόνο δια ζώσης αλλά φέτος, λόγω της πανδημίας διαδικτυακά, γιόρτασε την Εθνική μας Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Η σημερινή μέρα είναι διπλή γιορτή, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό.

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια τιμήσαμε τους Ήρωες του 1821 που αγωνίστηκαν για το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας. Μια χούφτα Έλληνες απέναντι στη μεγάλη Οθωμανική αυτοκρατορία! Τιμή και αιώνια δόξα στα παιδιά της Ελλάδας, φωτεινό παράδειγμα για όλους τους λαούς! Το ιστορικό μας χρέος απέναντί τους είναι με σεβασμό να συνεχίσουμε Ενωμένοι το παράδειγμά τους, φωτεινό ορόσημο στο διάβα των καιρών!

Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Πληροφορικής του σχολείου μας Ρουμελιώτη Παντελή για τη διοργάνωση της γιορτής και τη μαθήτρια της Α΄ τάξης του Λυκείου μας Ροδίτη Φλώρα για το πολύ ωραίο βίντεο που ετοίμασε κι ανέβηκε στο youtube, το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί.
Χρόνια Πολλά Ελλάδα, μικρή, όμορφη και αγαπημένη μας Πατρίδα!!

Η Διευθύντρια του σχολείου
Σοφία Σαρρή
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ