ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναύπλιο για την Επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:51:00 μ.μ. | | | |

Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναύπλιο για την Επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης Το πολεμικό πλοίο Νικηφόρος έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου στα πλαίσια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021. 
Η Κανονιοφόρος Νικηφόρος είναι η δεύτερη τύπου μαχητής , εξ' ολοκλήρου Ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης. Ενεργοποιήθηκε στα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ (Σκαραμαγκά) την 30 Μαρτίου 2004.  Από την ενεργοποίησή της μέχρι και σήμερα έχει αναλάβει σειρά αποστολών, κυρίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έχει συμμετάσχει σε πολλές ασκήσεις του Στόλου, μεγάλης, μεσαίας και μικρής κλίμακας. 
Εκτός αυτών έχει συμμετάσχει σε εθιμοτυπικές εκδηλώσεις, σε αποστολές εξωτερικού με πολυεθνική συμμετοχή και λοιπές αποστολές κοινωνικού περιεχομένου (Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής). Ο θυρεός του πλοίου απεικονίζει την δυναμική φιγούρα της Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ εν πλω με μέγιστη ταχύτητα. 
Η Ελληνική Σημαία, που κυματίζει περήφανα στον ιστό, σύμβολο της αποστολής της, προβάλλει τα χρώματά της σε όλο το Ανατολικό Αιγαίο αλλά και όπου κληθεί, με σκοπό την υπεράσπιση του φυσικού της χώρου, δηλαδή των θαλασσίων συνόρων μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ