ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Πιέζει ο Κωστούρος για έκταση 50 στρεμ. στην παραλιακή - Θα δημιουργηθεί αθλητικό κέντρο και σχολείο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | | | |
Πιέζει ο Κωστούρος για έκταση 50 στρεμ. στην παραλιακή - Θα δημιουργηθεί αθλητικό κέντρο και σχολείο
Επίσκεψή στη Γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με  σκοπό την παρουσίαση αιτήματος για παραχώρηση έκτασης 50 στρεμμάτων δίπλα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου για την ανέγερση αθλητικού κέντρου και χώρο εκπαίδευσης.
 
Τα οικόπεδα αυτά βρίσκονται ανάμεσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου και την ΕΑΣ

Είναι η τρίτη φορά που ο Δήμος Ναυπλιέων στέλνει σχετικό αίτημα για το συγκεκριμένο χώρο. Την πρώτη φορά απευθύνθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στον τότε υπουργό κύριο Κοντονή. 

Το αίτημα έφτασε μέχρι το γραφείο του υπουργού αλλά ένας ανασχηματισμός διέκοψε την πορεία του.
Επανήλθε η Δημοτική Αρχή πάλι στο υπουργείο Δικαιοσύνης με επίσκεψή του Δημάρχου στον υπουργό κύριο Τσιάρα ο οποίος αντιμετώπισε θετικά το αίτημα. Μόλις οι υπηρεσίες ξεκίνησαν την εξέταση του φακέλου διαπίστωσαν ότι η ακίνητη περιουσία των φυλακών είχε περάσει στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και στη Γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής. 

Απευθύνθηκε λοιπόν εκ νέου με αίτημα στην γραμματεία και στην συνάντηση η οποία έγινε σε κλίμα συνεργασίας ο κύριος Κωστούρος απάντησε σε ερωτήσεις και διευκρίνισε απορίες.
 
Το αίτημα του Δημου Ναυπλιέων θα διαβιβαστεί και ως απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
"Η απόκτηση χώρων για αθλητισμό και εκπαίδευση είναι εξαιρετικά σημαντική και έχουμε την πεποίθηση ότι τα αποτελέσματα της προσπάθειας είναι μπροστά μας." τόνισε ο κύριος Κωστούρος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ