ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Αργολίδα: Πώς θα κάνουμε τις αγορές στα καταστήματα από Δευτέρα 5/4

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 μ.μ. | | |
Αργολίδα: Πώς θα κάνουμε τις αγορές στα καταστήματα από Δευτέρα 5/4
Την επαναλειτουργία των καταστημάτων, με συγκεκριμένους όρους και κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας σε όλη την επικράτεια, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της covid-19 στη χώρα από το υπουργείου Υγείας.


Τα καταστήματα και στην Αργολίδα θα ανεβάσουν ξανά τα ρολά τους στις 5 Απριλίου, όπου το λιανεμπόριο θα ανοίξει με SMS στο 13032.

Όπως ανακοινώθηκε οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους με τη χρήση του συγκεκριμένου κωδικού αυστηρά για 3 ώρες και μόνο μία φορά ανά 24ωρο.

Ο αριθμός 13032 έχει δημιουργηθεί από τα τέλη Φεβρουαρίου, με στόχο να ελέγξει τη μετακίνηση των πολιτών σε καταστήματα λιανεμπορίου. Στον συγκεκριμένο αριθμό μπορεί κάποιος να στέλνει το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση και θα λαμβάνει μήνυμα που αναφέρει: «Μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα».

Συγκεκριμένα με το SMS στο 13032 θα επιτρέπεται το click away αλλά και το click in shop στα καταστήματα ενώ θα ισχύει και ο κανόνας του ενός πελάτη ανά 25 τετραγωνικά μέτρα.

«Θα επιτρέπεται η πώληση εκτός καταστήματος με ραντεβού με το click away και η πώληση εντός καταστήματος με ραντεβού με click in shop. Εντός του καταστήματος θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. με μέγιστο όριο 20 πελάτες κατά περίπτωση».

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα θα πρέπει παντού οι πολίτες να χρησιμοποιούν μάσκες και να τηρούμε αποστάσεις και κανόνες υγιεινής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ