ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Τι αναφέρει η χυμοποιεία ALBERTA Α.Ε. για την απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. | | |
Τι αναφέρει η χυμοποιεία ALBERTA Α.Ε. για την απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου
Η ALBERTA Α.Ε., με αίσθημα ευθύνης, ενημερώνει τους αγρότες, τα συσκευαστήρια και τους πελάτες της ότι, μετά τη σημερινή δικαίωση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ναυπλίου, επανεκκινεί άμεσα την παραγωγική της δραστηριότητα.

Επισημαίνεται, παρότι τούτο είναι ήδη γνωστό, ότι η εταιρεία μας ουδέποτε «εκβίασε» τον οποιονδήποτε σε σχέση με την παύση της λειτουργίας της. Με την από 25-02-2021 παράνομη και καταχρηστική καταγγελία της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ., διεκόπη η παροχέτευση των προεπεξεργασμένων υγρών αποβλήτων της βιομηχανίας μας προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Άργους – Ναυπλίου. Μάλιστα η Περιφέρεια Πελοποννήσου με έγγραφό της, μάς τόνισε ρητώς ότι «μετά την καταγγελία της σύμβασης, διακόπτεται η διοχέτευση των υγρών αποβλήτων προς την ΕΕΛ του διαχειριστή». Συνεπώς, κάθε τι άλλο είναι επιεικώς αναληθές.

Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά ότι η τοπική κοινωνία, μπροστά στα ζέοντα προβλήματα της παρούσας υγειονομικής κρίσης, δεν επιθυμεί αντιδικίες, αλλά απαιτεί δίκαιες λύσεις απ’ όλους.

Για τον λόγο αυτό – ακόμη και τώρα – προσβλέπουμε σε εποικοδομητικό και ειλικρινή διάλογο με τη Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. καθώς και κάθε άλλο αρμόδιο φορέα.

Μετά τιμής,

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALBERTA
Γεώργιος Τόμπρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ