ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Τα κλειστά μαγαζιά δεν είναι λύση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:03:00 μ.μ. | | |
Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Τα κλειστά μαγαζιά δεν είναι λύση
Ζούμε το θέατρο του παραλόγου και δυστυχώς δεν βλέπουμε το THE ΕND .
 
Τελικά οι μόνες εστίες υπερμετάδοσης για τους κυβερνωντες όπως φαίνεται είναι τα εμπορικά καταστήματα που βάζουν μέσα ένα άνθρωπο την ώρα και όχι όλες οι άλλες επιχειρήσεις. Όταν αποφασίζει να πάρει μέτρα η κυβέρνηση ανοιγοκλείνει να μαγαζιά λες και εκεί προσδιορίζεται η μόλυνση του πληθυσμού. Τα σούπερ μάρκετ και οι λαϊκές αγορές, τα εργοστάσια και οι πολυπληθείς εργασιακοί χώροι, οι ουρές στα κούριερ και στις τράπεζες, τα ελλειπή μέτρα στα νοσοκομεία και ο συνωστισμός στα σχολεία και στα ΜΜΜ δεν την έβαλαν καν σε σκέψεις.
 
Ο εύκολος στόχος, για να φαίνεται ότι λαμβάνονται μέτρα, είναι τα καταστήματα του λιανεμπορίου και ο εγκλεισμός από νωρίς, χωρίς να σκέφτεται κανείς ότι αυτός από μόνος του δημιουργεί συνωστισμό.
Δεν θα μιλήσουμε καν για τα μέτρα στήριξης, που όπως ξέρουμε είναι από μηδαμινά εώς ανύπαρκτα, μπροστά στην τόση ζημιά που έχουμε πάθει.
 
Δεν θα μιλήσουμε καν για τους εμβολιασμούς, που θα επέφεραν κάποια περισσότερη ασφάλεια και ελευθερία και μέχρι τώρα είναι ελάχιστοι, που σημαίνει ότι το σύστημα ακορντεόν θα κρατήσει πολλούς μήνες ακόμα.

Θεωρούμε περιττό να στείλουμε ένα ακόμα έγγραφο στο υπουργείο ανάπτυξης, απαιτώντας να ανοίξουμε με τα περιοριστικά μέτρα που είχαμε του ενός ατόμου ανά 25 τετραγωνικά, με μάσκες και αποστάσεις.
Έχουμε ήδη στείλει πολλές διαμαρτυρίες μέσω του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού μας οργάνου, αλλά μιλάμε εις ώτα μη ακουόντων .
 
Αν η τακτική που ακολουθείται απο την κυβέρνηση είναι για να διαλύσει τα καταστήματα λιανεμπορίου θεωρουμε ότι αργά αλλά σταθερά βαδίζει προς αυτή την κατεύθυνση.
 
Σήμερα λοιπόν που είναι Σάββατο και τα καταστήματα ήταν κλειστά , οι λαικές αγορές ήταν ανοιχτές.
Και όχι , δεν θα καταφερθούμε κατά των λαικών αγορών , ούτε κατά των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτές, γιατί και αυτοί πρέπει να επιβιώσουν και τους θέλουμε μαζί μας και όχι απέναντι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με αυτούς .
 
Αυτό που θέλουμε είναι να επικρατήσει η λογική από τους κυβερνώντες και να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν πάει άλλο και θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τις αποφάσεις τους.
 
ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΛYΣΗ .

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ