ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Τάσος Τόκας: Δεν ειναι άμοιρος ευθυνών ο Δημαρχος Ερμιονίδας για την κατάσταση στη ΔΕΥΑΕΡ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:55:00 μ.μ. | | |
Τάσος Τόκας: Δεν ειναι άμοιρος ευθυνών ο Δημαρχος Ερμιονίδας για την κατάσταση στη ΔΕΥΑΕΡ
Για ακόμη μια φορά αναδεικνύεται η αδιαφορία της διοίκησης της ΔΕΥΑΕΡ στον χειρισμό κρίσιμων ζητημάτων για την ομαλή λειτουργία της.

Τα επανειλημένα λάθη της διοίκησης, δεν αφήνουν άμοιρο των ευθυνών τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, αφού η διοίκηση της επιχείρησης ορίζεται από την δημοτική αρχή στην αρχή της δημοτικής περιόδου και εφαρμόζει το πρόγραμμα της παράταξής της.

Η ΔΕΥΑΕΡ δέχεται απανωτά χτυπήματα και κάθε μέρα που περνάει γίνεται περισσότερο αναξιόπιστη στα μάτια των καταναλωτών που βλέπουν "τα έργα και τις ημέρες" μιας επιπόλαιης διοίκησης.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε την:

1) Την σωρεία αποφάσεων του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ που ανακαλούνται και έρχονται ξανά στο επόμενο συμβούλιο για νέα απόφαση, επειδή δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα σύμφωνα με την νόμιμη διαδικασία για την ανάθεση υπηρεσιών και προμηθειών που θεωρούνται απαραίτητες για την λειτουργία της επιχείρησης, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η ποιότητα των υπηρεσιών της έναντι των καταναλωτών.

2) Την αστοχία στην έκδοση των λογαριασμών στην Κοινότητα Ερμιόνης αφού με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ ζητά συγνώμη γιατί οι λογαριασμοί του Φεβρουαρίου 2021 που παρέλαβαν οι καταναλωτές αφορούν καταναλώσεις του 2ου τετραμήνου του 2020 (2020/02) και όχι του 3ου τετραμήνου του 2020 (2020/03), όπως αναφέρεται στους λογαριασμούς που έλαβαν και άρα δεν ισχύουν και έχουν ακυρωθεί.

3) Την μη έκδοση λογαριασμών σε αρκετές περιοχές του Δήμου Ερμιονίδας που οδηγεί μαθηματικά σε υπέρογκους λογαριασμούς το επόμενο διάστημα.

4) Την ανάκληση απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ για αντικανονική συμμετοχή μέλους του ΔΣ λόγω ασυμβίβαστου.

Ποιος λοιπόν θα λογοδοτήσει για τις άστοχες ενέργειες οι οποίες επιβαρύνουν για ακόμη μία φορά την εικόνα της ΔΕΥΑΕΡ;

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν, όσοι αποτελούν μέλη της διοίκησής της, είναι ότι απαιτείται σοβαρότητα ενεργειών και τήρηση των Αρχών της Χρηστής Διοίκησης κάτι που πρέπει να είναι ο οδηγός σε όλη τη θητεία τους.

Τάσος Τόκας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της Νεδυπερ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ