ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Κωνσταντίνα Ρετσινά: Δήλωση υποψηφιότητας για τον ΣΕΓΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:52:00 μ.μ. | | |
Κωνσταντίνα Ρετσινά: Δήλωση υποψηφιότητας για τον ΣΕΓΑΣ
Το άνοιγμα στην κοινωνία και η ενασχόληση νέων προσώπων που μπορούν να συμβάλουν στην μετεξέλιξη του ΣΕΓΑΣ σε έναν σύγχρονο αθλητικό οργανισμό, είναι αυτό ακριβώς που αποτυπώνει η 19η υποψηφιότητα της «Αναγέννησης» για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου.

Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Ρετσινά, επιχειρηματία στο χώρο της υγείας και υπεύθυνη οργανωτικού της Κίνησης για την «Αναγέννηση» του κλασικού αθλητισμού, η οποία αποτελεί την 5η εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου που κατεβαίνει με την «Αναγέννησης» για το ΔΣ της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας.

Ακολουθεί η δήλωση υποψηφιότητας της Κωνσταντίνας Ρετσινά:

«Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον ΣΕΓΑΣ, διεξάγονται σε µία περίοδο αναγκαίας και απολύτως απαραίτητης μεταρρύθμισης στον αθλητισμό, για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των σωματείων και την κατοχύρωση της θέσης που αρμόζει στη χώρα μας στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.

Στηρίζοντας όλα τα παραπάνω ,καταθέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των εκπροσώπων των σωματείων για μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και συστρατεύομαι με την «Αναγέννηση» στο πλευρό της Ολυμπιονίκη Τασούλας Κελεσίδου.

Το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα και εγώ να βοηθήσω ώστε να επικοινωνήσουμε στα σωματεία τους στόχους και το όραμά μας για την αναγέννηση και αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού.
Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου μας είναι η μέγιστη συναίνεση και συνεργασία με όλα τα μέλη του ΔΣ που θα προκύψουν από τις εκλογές, θέτοντας ταυτόχρονα το αίτημα ανανέωσης των προσώπων στη διοίκηση της ομοσπονδίας αλλά και της διεκδίκησης μεγαλύτερης στήριξης του στίβου από την πολιτεία.

Ως πρώην αθλήτρια, ως υπεύθυνη της Δράσης και του τμήματος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων: «Πολιτισμός και Αθλητισμός σε πρώτο πλάνο», ως πρόεδρος της «Εταιρείας Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Αργολίδας», ως μητέρα αθλητών, θέτω σαν βασικό στόχο την καλλιέργεια και ανύψωση του αθλητισμού, τους ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους άθλησης, τον εκσυγχρονισμό, την αναβάθμιση και την επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Έχω κάνει σπουδές στους κλάδους της Πληροφορικής, Marketing, Management και Δημοσίων Σχέσεων. Έχω διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος σωματείων των εργαζομένων στον κλάδο του φαρμάκου και στην Ομοσπονδία του ίδιου κλάδου. Διετέλεσα επίσης πρόεδρος και αντιπρόεδρος στο Ταμείο Ασφάλισης Εφάπαξ των εργαζομένων στο φάρμακο.

Με αυτές τις εμπειρίες και τις γνώσεις, θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια Αναγέννησης του Κλασικού Αθλητισμού και γι αυτό το λόγο θέτω την υποψηφιότητά μου στη κρίση των σωματείων.»
Κωνσταντίνα Ρετσινά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ