ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων μιλάει για "Το στίγμα του Ι. Καποδίστρια στην πόλη του Ναυπλίου" (βίντεο)

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων μιλάει για το "Το στίγμα του Ιωάννη Καποδίστρια στην πόλη του Ναυπλίου" (βίντεο)
Για την εμβληματική προσωπικότητα του Καποδίστρια, για το μεγάλο έργο που έκανε πριν δολοφονηθεί, αλλά και για το ανεξίτηλο στίγμα που άφησε στην πόλη του, μίλησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, στην εκπομπή του OPEN "Και εγένετο Ελλάς".
Η ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια

Η ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, οι άγνωστες στιγμές της ζωής του, η αναδιαμόρφωση του ανύπαρκτου ελληνικού κράτους, οι σχέσεις με τη Ρωσία, οι πολιτικές αντιπαραθέσεις κι η δολοφονία του. 

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αναλύει την πολιτική του, απόγονός του εξιστορεί άγνωστες πτυχές του βίου του, ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, αναφέρεται στο πώς τον βλέπουν οι Ρώσοι και η καθηγήτρια ιστορίας Μαρία Ευθυμίου μιλά για την ηθική του. 

Για το σπίτι του που έχει γίνει μουσείο μιλά η απόγονός του και Διευθύντρια του Μουσείου Ιωάννη Καποδίστρια στην Κέρκυρα. Ο Πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρύματος «Ιωάννης Καποδίστριας» Κωνσταντίνος Χελιώτης περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του πριν δολοφονηθεί, ενώ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, μιλάει για το στίγμα που άφησε στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ