ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Συγκλονίζει ο αγώνας ζωής 15χρονης μαθήτριας στην Κρήτη - Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς της (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. | | | |
Την δική της μάχη δίνει μια 15χρονη από την Κρήτη η οποία βρίσκεται στην Ουάσινγκτον προκειμένου να υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο. Η ανήλικη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς πάσχει από μια σπάνια εκ γενετής πάθηση.

Η οικογένειά της κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει καθώς χρειάζονται 20.000 ευρώ για την επέμβαση, ένα ποσό που αδυνατούν να καλύψουν καθώς έχουν προηγηθεί δυο ακόμα χειρουργεία. Η Ζωή, είναι μια 15χρονη μαχήτρια από τα Χανιά που παλεύει από την ημέρα που γεννήθηκε για να μένει ζωντανή.

Γεννήθηκε με σύνδρομο VACTERL που αφορά σε συγγενείς ανωμαλίες με καρδιολογικές νεφρικές, ανατομικές και άλλες επιβαρύνσεις. Πρόκειται για ένα σπάνιο σύνδρομο με συχνότητα εμφάνισης 1/10000 έως 1/40000 γεννήσεις
άγνωστης αιτιολογίας.

Σύμφωνα με το neatv.gr, το κορίτσι μετέβη με την μητέρα του στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο που θα της άλλαζε τη ζωή. Το ένα έγιναν τρια κι εκείνη παραμένει από τον Οκτώβριο στο Children’s National Hospital, της Ουάσινγκτον. Έχει υποβληθεί με επιτυχία σε 2 χειρουργεία και της απομένει το τελευταίο. Όμως για να γίνει θα πρέπει η οικογένεια να καταθέσει το ποσό που αντιστοιχεί στη συμμετοχή της και ανέρχεται σε περίπου 20.000€.

Γι’ αυτό και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας! Μέσω του εθελοντικού σωματείου «Παιδική Χαρά» κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει προχωρώντας στην κατάθεση ενός συμβολικού έστω ποσού στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό. (alpha bank: GR9401407010701002002029468)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ