ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Συναντήσεις με Γιατρομανωλάκη και Διδασκάλου είχε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 μ.μ. | | | |
Συναντήσεις με Γιατρομανωλάκη και Διδασκάλου είχε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη
Συναντήσεις εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με τον υφυπουργό Σύγχρονου Πολιτισμού κ.Νικόλα Γιατρομανωλάκη και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Διδασκάλου είχε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη.

Η ατζέντα των θεμάτων με τον κ. Γιατρομανωλάκη ήταν πλούσια και εξελίχθηκε μία εποικοδομητική και αποτελεσματική συζήτηση για όλα όσα εκτελούνται στην πόλη και για άλλα τόσα που μπορούν να επιτευχθούν.

Η συνέχεια της συνάντησης αυτής θα είναι μια σειρά επαφών του υφυπουργού με φορείς του Δήμου, την οποία , όταν επιτρέψουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο με στόχο το επόμενο βήμα στον Σύγχρονο Πολιτισμό.
Με τον Γ.Γ. κ. Διδασκάλου , εκτός από το σχεδιασμό εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση στην Αθήνα με τον Σύλλογο Απανταχού Ναυπλιέων και στο Ναύπλιο σε συνδιοργάνωση με το Υπουργείο Πολιτισμού , συζητήθηκε ένας προγραμματισμός και μία συνεργασία σχετικά με τα κτίρια ιδιοκτησίας του Υπουργείου στην πόλη και τη χρήση τους από το Δήμο .

Ο κ. Διδασκάλου διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή κίνηση που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ευχαριστίες θερμές απηυθυνε η κ. Ράλλη και στον πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων στην Αθήνα κ. Κώστα Κολόκα , για την αγαστή συνεργασία σε εκδηλώσεις και δράσεις ,που μέσω του έργου του Συλλόγου, προβάλλεται η πόλη του Ναυπλίου με ιδιαίτερο τρόπο στην πρωτεύουσα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ