ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Κρανιάς: Συγχαρητήρια στον ευρωβουλευτή Σ. Κυμπουρόπουλο για το θάρρος της γνώμης του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. | | |
Δημήτρης Κρανιάς: Συγχαρητήρια στον ευρωβουλευτή  Σ. Κυμπουρόπουλο για το θάρρος της γνώμης του
Κατηγορείται ο Κυμπουρόπουλος γιατί υπερψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο τη φράση "...the human life of the child must always be protected, starting from the moment of conception;"(η ζωή του παιδιού πρέπει να προστατεύεται πάντα από τη στιγμή της σύλληψης). 

Επειδή υπάρχουν και γυναίκες που κράτησαν τα παιδιά τους και τα μεγαλώνουν μόνες τους και άλλες γυναίκες που κράτησαν παιδιά ενόσω ήξεραν ότι αυτά θα είχαν προβλήματα ανάπτυξης και υγείας ας είμαστε λίγο προσεκτικοί στην άκριτη κριτική μας και στο άδειασμα ανθρώπων. 

Η ψήφος σε αυτά τα ζητήματα άπτονται τόσο θρησκευτικών πεποιθήσεων όσο και ανθρωπίνων δικαιωμάτων (τόσο της μάνας όσο και του αγέννητου παιδιού) γι΄αυτό και λίγο "κράτει" δεν βλάπτει. 

Δεν μπορούν να περιληφθούν σε καμία κομματική "γραμμή". Προσωπικά συγχαρητήρια στον ευρωβουλευτή για το θάρρος της γνώμης του σε μα εποχή που άλλοι προβάλλουν ως πρότυπα τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις τους.

Υ.Γ. Ο πίνακας (νωπογραφία) κοσμεί μέρος της οροφής της Cappella Sistina (παρεκκλήσι του Βατικανού). Δημιουργός ο Ιταλός καλλιτέχνης Μιχαήλ Άγγελος Αναπαριστά την βιβλική κοσμογονική αφήγηση από το Βιβλίο της Γένεσης, σύμφωνα με την οποία ο Θεός δίνει ζωή στον Αδάμ, τον πρώτο άνθρωπο (wikipedia).

Δημήτρης Κρανιάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ